Jai sekasi: Katherine Heigl ir visi jos vyrai

Aktorė Katherine Heigl jau šį penktadienį Lietuvos kino teatruose pasirodys kaip žavinga tamsiaplaukė Stefani, kuri kriminalinėje komedijoje „Daug vargo dėl pinigų“ bus pasiryžusi padaryti viską, kad tik pataisytų savo pašlijusią finansinę padėtį.

Jauna moteris tam, kad papilnėtų jos sąskaita ryšis net įsipainioti į nusikalstamo pasaulio aferas ir pasistengs pagauti taip negražiai jos širdį sudaužiusį buvusį mylimąjį.

Šįsyk K.Heigl herojės gaudomo blogiuko ekso vaidmuo teko aktoriui Jasonui O‘Marai. Jis – naujausias jos ekrano porininkas, papildęs išties pavydėtiną vyrų, su kuriais aktorė kartu vaidino, kolekciją.

Kadangi K.Heigl garsėja kaip puiki romantinių komedijų meistrė, siūlome trumpą apžvalgą, kurioje – visi jos žavesiui ekrane neatsispyrę vyrai:

Daltonas Jamesas. Didysis K.Heigl debiutas kine įvyko 1994-aisiais, kai filme „Mano šaunuolis tėvas“ (angl. „My Father the Hero“) ji suvaidino atostogaujančią jauną gražuolę. Tiesa, užuot laiką leidusi su savo išsiskyrusi tėvu, K.Heigl herojė kaip įmanydama stengėsi pakerėti Beną (akt. D.Jamesas). Ji net pamelavo, kad jos tėvas yra jos meilužis. Nors D.Jamesas įspūdingos karjeros kine nepadarė, šiame filme jis buvo tiesiog žavingas.

Sethas Rogenas. Filme „Užkibo“ (angl. „Knocked Up“) Benas Stounas (akt. S.Rogenas) tikrai ne pats nuostabiausias vaikinas. Tačiau po vienos nakties nuotykio su šiuo vakarėlyje sutiktu vaikinu K.Heigl herojė Elison pastoja. Ir jie pasiryžta kartu įveikti vaikelio laukimo rūpesčius. Žinoma, tai vyksta labai linksmai.

Jamesas Marsdenas. Filme „Pamergė pagal užsakymą“ (angl. „27 dresses“) K.Heigl herojė Džeinė tiesiog alpsta iš meilės savo viršininkui, kurį vaidina Edwardas Burnsas. Tačiau reporteris Kevinas (akt. J.Marsdenas) galiausiai priverčia jos širdį plakti greičiau. Ir nors jis iš pradžių sukiojasi aplink Džeinę tik norėdamas sukurti straipsnį, ilgainiui mergina vyrukui atleidžia ir pripažįsta tikruosius jausmus.

Gerardas Butleris. K.Heigl vaidino nepataisomą karjeristę prodiuserę filme „Bjauri tiesa“ (angl. „Ugly Truth“). Darbas buvo jos karalystė, kol ten įsiveržė tikras šovinistas Maikas (akt. G.Butleris), visiškai sujaukęs jos planus. Nepaisant jo bjauraus elgesio ir kandžių replikų, visgi šiam vyrui sunku atsispirti.

Ashtonas Kutcheris. Juostos „Ponas ir ponia Gangsteriai“ (angl. „Killers“) scenarijus yra bet kurios ką tik ištekėjusios moters košmaras: susituoki, o po to paaiškėja, kad jūsų tobulas mylimasis dirba samdomu žudiku ir jums tenka bėgti su juo. Nors... Jei košmare vaidina pačią Demi Moore pakerėjęs A.Kutcheris, gal sapnas ne toks ir blogas.

Joshas Duhamelis. Vaidinant filme „Po vienu stogu“ (angl. „Life as We Know It“), K.Heigl teko tapti ir „Black Eyed Peas“ vokalistės Fergie sutuoktinio mylimąja. Pradžioje jie kartu augino draugų vaiką, o tik po to gimė jausmai. Aišku, kai partneris toks saldainiukas, būtų keista, jei moteris liktų abejinga.

Jonas Bon Jovi. Šią žiemą ekranus pasiekusiame filme „Naujieji metai Niujorke“ aktorei teko pabūti buvusia rokerio Jenseno, kurį vaidino kuo tikriausias rokeris Jonas Bon Jovi, mylimąja. Vyrukas stengiasi ją susigrąžinti. Na, dauguma su tokiu vyru nė nebūtų išsiskyrusios.

Jasonas O'Mara. Paskutinis, tačiau ne prasčiausias „laimikis“. Naujausiame filme „Daug vargo dėl pinigų“ būtent dėl gražuolio Džo taip vargsta K.Heigl herojė Stefani. Bet juk pastangos to vertos, kokia jo figūra!

Naujausią K.Heigl vaidmenį juostoje „Daug vargo dėl pinigų“ ir jos bei J.O‘Maros „chemiją“ ekrane Lietuvos žiūrovai gali įvertinti jau nuo šio penktadienio, kovo 23 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių