A. Jagelavičiūtė žvaigždės etiketės nesikrato

TV ekranuose žibėjusi Agnė Jagelavičiūtė prieš kelerius metus nusprendė atsidėti mokslams Vilniaus dailės akademijoje. Dalyvauti TV projektuose ilgai nepavyko jos privilioti, tačiau mergina neatsispyrė BTV pasiūlymui.

Tai netrukus šiame kanale pasirodysianti karščiausių pramogų pasaulio aktualijų, atvirų pokalbių ir išskirtinių istorijų laida „Žvaigždutės“, kurią A.Jagelavičiūtė ves kartu su į Lietuvą grįžusia Goda Alijeva. „Krūva aplinkybių sukrito į viena. Šiuo metu darbo krūvis mažesnis, daugiau laiko yra. Taip pat svarbus argumentas – laidos prodiuseris Saulius Bartkus, su juo jau esu dirbusi“, – apie sprendimą grįžti į televiziją „TV dienai“ sakė A.Jagelavičiūtė.

– Kokios pareigos jūsų laukia „Žvaigždutėse“?

– Laidos vedėjos. Taip pat šiek tiek kuruosiu stiliaus rubriką. Idėjų yra daug, o televizijoje paprastai viskas išsisprendžia bedirbant.

– Pastaraisiais metais esate pristatoma kaip stilistė, kostiumų dizainerė. Nebūgštaujate, kad televizija nubrauks šį įdirbį ir vėl būsite „tik“ laidos vedėja?

– Man visiškai nesvarbu. Nebūtina prie savo vardo turėti įrašo – vedėja, kepėja, melžėja ar kt. Žmogus geba daryti daug dalykų ir jie vienas kitam netrukdo. Toliau dirbsiu tai, ką iki šiol, projektas niekam netrukdys. Ir vargiai keisčiau dabartinį savo gyvenimą į gyvenimą televizijoje. O kažkada juk buvo periodas, kai dirbdavome šešiolika valandų per parą. Dabar to tikrai nebus. Ir vakarėliuose lankysiuos tik tiek, kiek reikia, tiek, kiek tai įdomu, kiek norisi. Aš jau suaugęs žmogus, tai seniai nėra mano gyvenimo būdas.

– Kas jums yra pramoga?

– Puodelis kavos, galimybė nelipti iš lovos, laikraštis – vargu ar sugalvočiau geresnę pramogą. Taip pat turiu hobį gaminti maistą, rašau tinklaraštį apie jį. Tokios mano pramogos.

– „Žvaigždutės“ žada atvirų pokalbių. Kiek pati leidžiate sau būti atvira su žiniasklaida?

– Nebeturiu poreikio atvirauti, bet ir nesu slapukė. Tiesiog gyvenu kaip gyvenusi, bet ne paslaptis, kad žiniasklaida nemažai apie mane rašo. Net nežinau kodėl. Apie asmeninį gyvenimą niekada nepasakojau ir neketinu pradėti.

– Pavadinta žvaigždute įsižeistumėte?

– Man visiškai nerūpi etiketės. Kas kaip nori, taip tegu vadina. Mane ir durne internete pavadina, bet tai nereiškia, kad tokia jaučiuosi. O pavadinimas žvaigždute – ne įžeidimas. Žvaigždutės angliškai yra „celebrities“ – įžymybės. Žvaigždės buvo Elvis Presley, Marilyn Monroe – nepasiekiami, neprieinami, o įžymybės – sporto, mokslo, pramogų pasaulio – neatrodo tolimos. Kalbant apie įžymybes, yra sakoma: žinomas todėl, kad žinomas. Tai gana sarkastiška, bet posakis, esą žmogus žinomas tik dėl to, kad žinomas, nieko bloga nereiškia – toks reiškinys yra visame pasaulyje. Galima apsimetinėti, kiek norisi, bet žmonės žiūri laidas apie įžymybes ir jiems įdomu, kaip jos gyvena.

– Pati žiūrite laidas apie įžymybes?

– Ką čia slėpti – pažiūriu, paskaitau portaluose. Ir nemanau, kad nuo to tampu kvailesnė. Tokio pobūdžio informacija neturi nei auklėti, nei dvasiškai auginti, – tai tiesiog poilsiui skirtas produktas.

– Vadinasi, esate atspari madai vyti televizorių iš namų?

– Prisipažinsiu – neturiu televizoriaus. Netekau jo, kai buvo išjungta analoginė antžeminė televizija, ir per darbus dar neturėjau laiko tai sutvarkyti. Taigi kol kas laidas pažiūriu internete.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fi

Fi portretas
Kokia ji zvaigzde, turgaus boba maksimum...

artvis

artvis portretas
Kokia salis tokios ir zvaigzdes...

nusipezale

nusipezale portretas
Valkiojasi visur,kur tik ieiti galima, o po to dar fotkemis iliustruoja spaudoj. Viena peza kita daro. .Neadekvati savo veiksmams. Aisku atkrenta tie vakareliai , kuriuose reik PATIEM UZSIMOKETI .Su sita motera laida netures pasisekimo Pradzioj bus idomu ,kiek ji nusivaidina, tai pora laidu paspoksosim.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių