A. Jagelavičiūtė: užgriuvęs populiarumas tėra maža realybės šou dalis

Pirmajame TV3 rengtame realybės šou „Akvariumas“ išgarsėjusi Agnė Jagelavičiūtė – šiandien žinoma kostiumų dailininkė. Ji tikina, kad darbas prieš kameras 24 valandas per parą septynias dienas per savaitę gali gyvenimui suteikti naujų prieskonių.

„Rodymasis prieš kameras ir staiga užgriuvęs populiarumas tėra maža realybės šou dalis. Svarbiausia tas kameras ir populiarumą išnaudoti taip, kad gautum ilgalaikį kontraktą, o ne „15 minučių šlovės“, – teigia žinoma moteris.

Šiandien Agnės nuveiktų darbų sąrašas, atrodo, nesibaigia: Vilniaus dailės akademijos studentė, daugybės TV laidų stilistė, kostiumų dailininkė, kulinarinės knygos autorė, viena stilingiausių Lietuvos moterų... Panašu, kad  realybės šou A. Jagelavičiūtei ne tik sutrumpino kelią į populiarumą, bet ir sudėliojo tikslus, ko moteris nori iš gyvenimo.

„Kiekvienam dalyviui svarbu suvokti, kad svarbiausia yra ne kiek tau šis realybės šou gali duoti, bet kiek tu gali duoti realybės šou. Tai psichologinis žaidimas ir laimi čia dažniausiai ne nugalėtojas, o ryškios asmenybės“, – tikina A. Jagelavičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių