J. Nainys su sužadėtine svarsto apie įsivaikinimą

Grįžti į straipsnį

Moteris.

Moteris. portretas
Pirma dar patys pagimdykit ir savo pora vaiku uzauginkit! Reklama pasidaryti gerai , bet dar per anksti.............................

ruta

ruta portretas
jaunatviškas maxsimalizmas

Ne

Ne portretas
Neskubėkite vaikinti! Juk jauni esate, be abejo ir sveiki, o svetimą kraują priėmę auginti, nežinosite, kokia bomba gali sprogti ateityje. Iš savo pažįstamų turiu du pavyzdžius, kai našlaitį nuo mažumės augino tvarkinga pora, padoriai uždirbanti, išsilavinusi, "prie pareigų". ir ką? Vaikas nelepinamas itin buvo, bet paauglystėje pradėjo bendrauti su atmatomis, įjunko į narkotikus, pradėjo vogti. Įtėviams daug sveikatos ir lėšų reikėjo , kad ji apgydyti nuo narkotikų priklausomybės, bet paskui jis pradėjo gerti. Sudaužė kelias mašinas, ir pan. Žodžiu, lyg ir susitvarkė dabar, bet tiek visko prikrėtė, kad nelinkėtumė nė priešui tokios "dovanėlės". Ar nesusimąstote, kad toks svetimas žmogutis kada nors drėbs savo globėjams į akis-" Jūs man ne tėvai, eikite na***"? Taigi, neskubėkite, nes savas kraujas yra SAVAS.

L

L portretas
Atsargiai. Turiu du skirtingus atvejus- vienas geras, o kitas liūdnas. Kai moteris augino mergaitę iš vaikų namų. Ji netvarkė kapo, nes sakė, kad ne motina, o galiausiai pati nusigėrė ir mirė. Liūdna, bet nežinai koks genetinis fondas tame žmoguje slypi. Ypač gaila būna vaikų, kurie į vaikų namus pakliūna dėl tėvų žūties, o jei atimti iš alkoholikų, tai ir pats užaugęs gali būti ir tau tiek bėdos pridaryti.

Galerijos

Daugiau straipsnių