J. Andrews „Muzikos garsų“ kostiumai parduoti už 1,3 mln. dolerių

Rinktiniai kostiumai iš Julie Andrews klasika tapusio filmo „Muzikos garsai“ aukcione Kalifornijoje buvo parduoti už 1,3 mln. dolerių.

Tarp tų kostiumų yra pagrindinis apdaras, kurį vilki Holivudo legendos veikėja Marija. Aukciono kataloge jis apibūdinamas kaip „tamsiai ruda liaudiška austriško stiliaus uniforma su kviečių spalvos liaudiška palaidine".

Fon Trapo vaikus vaidinusių aktorių austriškos kelnės taip pat buvo parduotos šį savaitgalį įvykusiame aukcione „Profiles in History“.

Dar vienas akcentas buvo velionio aktoriaus Jameso Gandolfini kostiumas, kurį jis vilkėjo paskutinėje „Sopranų“ serijoje. Šis kostiumas, kuris aukcionui buvo pateiktas anksčiau nei aktorius praėjusį mėnesį Italijoje mirė nuo širdies smūgio, buvo parduotas už 22 tūkst. dolerių.

Paveikslas, kuriame vaizduojamas 1939 metų filmo „Vėjų nublokšti“ plantacijos pastatas, buvo nupirktas už 270 tūkst. dolerių, o naro šalmas iš bendrovės „Walt Disney Productions“ 1954 metais sukurto filmo „20 000 ljė po vandeniu“ (20 000 Leagues Under The Sea) – už 75 tūkst. dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių