I.Valinskienė pasirodys ant „Muzikuojančio kelto 2013“ denio

  • Teksto dydis:

Festivalis ant vandens „Muzikuojantis keltas 2013“ šeštadienį iš Klaipėdos į Kuršių marias plukdys Ingos Valinskienės talento gerbėjus.

„Klaipėdos žiūrovai man patinka, ir nežinau, ar dėl ypatingo jų laisvumo, ar dėl to, kad jie jaučia man palankumą kaip klaipėdietei. Man su šia publika iš tikrųjų smagu, ir sakau tai nepataikaudama“, – atviravo I.Valinskienė, apdovanota aktorės, šokėjos, dainininkės talentais. Ji rugpjūčio 3 d., šeštadienį, 20.30 val. „Muzikuojančiame kelte“ surengs populiariausių dainų vakarą.

„Keltas turi savo atmosferą, prie kurios per porą metų pripratau. Čia publika yra fiziškai arčiau... Kelte koncertuoju kartą per metus, renkuosi labai įvairų repertuarą. Stengiuosi nemažai dainuoti tų dainų, kurios yra atpažįstamos, nes iš patirties žinau, kad klausytojai jas geriausiai priima. Ir, žinoma, dalį dainų atliksiu iš savo naujojo albumo „Mūsų meilė – mūsų turtas“, – mintimis apie „Muzikuojantį keltą“ ir savo artėjantį koncertą jame dalijosi Inga.

„Muzikuojantis keltas“ (keltas „Nida“) išplaukia iš Klaipėdos, senosios Smiltynės perkėlos (Šiaurės ragas, Danės g. 1). Plaukimo trukmė – 2 val.

Bilietai į I.Valinskienės koncertą – po 73 Lt.

Bilietus platina „Bilietų pasaulis“, o koncerto dieną jie parduodami senosios perkėlos kavinėje (renginio vietoje).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių