Išteka žinomos Rusijos merginų grupės „Tatu“ solistė

Buvusi žinomos Rusijos grupės „Tatu“ solistė Lena Katina pranešė, jog išteka. 28-erių moters išrinktasis - slovėnų muzikantas Sašo Kuzmanovičius. Pora jau kurį laiką susitikinėja, skelbia žurnalas „7 dnej“.

Skirtingai nei L. Katinos kolegė Julija Volkova, Lena niekada neviešino savo asmeninio gyvenimo ir vengė viešumoje rodytis kartu su savo vaikinu S. Kuzmanovičiumi. Tačiau neseniai savo socialinio tinklo puslapyje L. Katina išpublikavo nuotrauką ir parašė: „Aš ir mano būsimas vyras“.

Žinoma atlikėja socialiniame tinkle taip pat išpublikavo žinutę, kurioje su savo bičiuliais ir gerbėjais pasidalino džiugiais savo gyvenimo pokyčiais: „Sveiki, bičiuliai! Šiandien aš oficialiai pranešu, kad mes su Sašo pagaliau nusprendėme susituokti po trejų metų draugystės. Taip! Aš jau nesu laisva mergina! Atleiskite“.

L. Katinos draugai ir gebėjai mylimai dainininkei negailėjo gražių žodžių ir sveikinimų.

Su savo sužadėtiniu Sašo atlikėja yra pažįstama jau 11 metų, tačiau pora susitikinėja tik pastaruosius trejus metus. Sašo Kuzmanovičius už savo išrinktąją yra vyresnis devyneriais metais. 37-erių muzikantas į Jungtines Amerikos valstijas išvyko gyventi būdamas 26-erių, kur sukūrė roko grupę. Jaunas vyras taip pat buvo ir žinomos grupės „A New Vise“ solistu.

Jau yra žinoma, kad pora susituoks šių metų rugpjūtį Maskvoje. Į L. Katinos ir S. Kuzmanovičiaus vestuves buvo pakviesti tik artimieji ir artimiausi draugai. Po šventės jaunieji nusprendė gyventi Amerikoje. Medaus mėnesį mylimieji praleis salose, kur planuoja pailsėti nuo triukšmo ir darbų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių