I.Stasiulevičiūtė N.Bunkei: nustok ant mūsų pilti purvą

Grįžti į straipsnį

jurate

jurate portretas
nu tu Stasiuleviciute, atsok viena karta nuo Natalijos . Yvos grupe sugriovei , dar negana?

LOLA

LOLA portretas
Na jeigu taip gerai sekasi Šarkoms,tai ko čia verkiat?Parodykit ką galit.Bet turbūt nėra jau taip gerai

dana

dana portretas
man asmeniskai neidomios nei yvos nei sarkos...

Juokinga

Juokinga portretas
Būtų labai gerai išgirsti kaip tos "Šarkos" dainuoja. Jug nei balsų neturi. Nuo kada Kristina tapo dainininke, jug jos tik žiopčiodavo. Padainuokit naturaliai ir pamatysim ar turite balsus.

Sraigė

Sraigė portretas
Turbūt ne kaip sekasi Bunkei, jei nerimsta. Nerūstaukit "Šarkelės", jei tik jums gerai seksis, pavydo šleifas tempsis. Nepasiduokit. Sėkmės jums, mielosios.

negrazu

negrazu portretas
Na tai nezmoniska, jei Natalija net su seserim elgiasi kaip su svetima. Jai tiek gyvenime daug duota, o ji elgiasi skaudindama kitus. Reikia buti atlaidesnei, pakantesnei. Joje labai daug puikybes ir pasiputimo. Belieka prisiminti, kaip ji pasielge su Goda, kokia daina apie ja parase. Kaip Bunke nepagalvoja, kad gyvenimas trapus, trumpas, kad kiekviena diena gali kazkas nutikti ir ja parems ar ateis i pagalba tik artimiausi zmiones. Tai kodel ju nevertina (siuo atveju-sesers)? Juk suvokia, kad ja skaudina. Mano supratimu -ji negraziai elgiasi.

hm

hm portretas
jos seserys ir anksčiau, ar vėliau jos susitaikys, reikia mažiau kištis. O IŠ TIKRŲJŲ NATALIJA, TURĖDAMAI DAUGIAU PATIRTIES, TURĖTŲ SAVO SESERIAI PADĖTI.

as

as portretas
visame kame kalciausia Ieva.gaila ,kad Kritina pykstasi su seserim,ir pasiduoda Ievos itakai.kazkada Natalija ja priglaude po savo sparneliu,o si (Ieva) ne tik sugebejo grupe isardyti,bet ir seseris supykdyti.toli jums sarkos iki YVOS.labai toli...

Natalijos gerbejas

Natalijos gerbejas portretas
ka tu bedarytum kaip besielgtu, tau viskas tinka. Myliu tave

Vidas

Vidas portretas
Esu Šarkų pusėje. Ir todėl, kad kažkiek pažįstu Ivanovikes :) Kristina visą laiką buvo atkaklesnė, nuoširdesnė, kultūringesnė. Ir dainuodavo tiek vaikystėje, tiek dabar geriau nei Natalja. Bunkė labai pasikeitė, kai ištekėjo už Bunkaus. Ji susireikšmino, pasikėlė, nors bando vaidinti nuoširdžia ir paprasta, bet matosi falšas. Pagal išsilavinimą, elgesį Natalja taip ir liko turgaus lygio. O va Kristina siekė mokslo. Ji buvo puiki mokinė mokykloje, labai mandagi. Taip, teisūs tie, kurie pastebi, kad Natalja padėjo Kristinai. Tačiau tai nereiškia, kad Kristina jai turi amžinai dėkoti ir visą gyvenimą tarnauti. O Nataljos toks lyg ir reikalavimas ją labai menkina. Noriu palinkėti Kristinai didelės sėkmės ir mažiau kreipti dėmesio į sesers išsišokimus. Liaudies patarlė sako: "Duok durniui kelią." Tu, Kristina esi visais atžvilgiais protinga mergina, tad duok kelią.... :)))

ZX

ZX portretas
Natalija padėjo joms "prasimušti" ir spindėti iki šiol, abejoju, kad merginos savarankiškai būtų pasiekusios to, ką turi dabar, mano nuomonė, kad kalčiausia visgi yra Ieva, nes būtent jai atėjus grupė subyrėjo.

Klaipediete

Klaipediete portretas
Nei vienos nei kitos puses nežiuriu nei klausau,nes nedomina tos grupeles kaip ir dainuojancios,bet ar jums neatrodo kad kiemo lygio(net ne miesto) barniai mergelems neprideda solidumo.O jau pravardes vietoj normalios pavardes(bonkes, zvonkes mano jaunysteje klasiokai erzindavo vienas kitą) juokinga...Ta mada rodo nelabai pribrendus pagal amžiu

Negaliu

Negaliu  portretas
pakest zvonkes-bonkes, ji man tokia slyksti, vulgari, gergzdzianciu balsu veda Mano vyras gali, akiplesa ji yra.

Jadze

Jadze portretas
Na, nebūkit jūs naivūs, niekas su niekuo nesipykta - čia juk viešieji ryšiai, pijaras.

Adomas

Adomas portretas
Kas ta Stasiuleviciute, ar tik nebus ta kur serga gerontofilija ?

Audrone

Audrone portretas
Natalija labai miela moteris , niekada nepraleidziu jos vedamos laidos , tiesiog tokia grazi , iskalbinga , o Ieva pavydi jai ir kirsina seseri su grupe pries ja .

geriau

geriau portretas
nesipykit seses , jums abiems stasiuleviciute pavydi ir tiek ....

Ale

Ale portretas
Kristina ir Natalija,juk sesės esat pagalvokit ką darot.Labiausia turi galvoti Kristina.Natalija tau juk sesuo , tai išsiaiškinkit tarpusavyje,be tų savo šarkų.

baisiausia

baisiausia portretas
kad natalija niekada nebesuaugs, ji akivaizdžiai nejaučia jokių moralės normų ir tuo didžiuojasi. Akivaizdus rėkiančio turgaus prekeivio lygis. Gaila, kad šalia jos nėra žmogaus, kuris galėtų jai padėti suprasti kas yra gražu, o kas - visiškas kičas.

DAIVA

DAIVA portretas
STASIULEVICIUTE TU PATI BAIK PILTI SIUKSLES ANT NATALIJOS , NU OT BAISI MERGA . AR IS SAPRO ISMOKAI . BEK KRISTINA NUO JOS KUO TOLIAU , SU SESE SUSITAIKYK IR NEKLAUSYK TOS BAISIOS MERGOS . OT INTIGANTE !

tiesa

tiesa portretas
Stasiulevičiūtė tikra intrigantė

deedee

deedee portretas
oho kaip stasiuleviciute pradejo giedot....kol nenuejo y grupe viskas buvo gerai,o poto jau chana...nemanau kad natalija intrigante ar kazka nes jau moteris ir sunely turi,o stasiuleviciute tik giedot moka kaip nupestas gaidys vistidej....gal sapro neuztenka akd kelia paskutines plunksnas....bent turek veidely grazu bet ne to neturi

nusibodot

nusibodot portretas
pontavykės ir tiek,gatavos ir nugaras apsišikt kad tik dėmesį į save atkreipt.vienų laikas baigėsi ,kitų baigsis ir neprasidėjas.nusivalykit makjažą ir į maxsimos kasas sėskit

Ieva

Ieva portretas
Blemba, sugalvojo merginos atsiskirti.. Is vienos grupes, padare dvi... Ir abiems reikia reklamos ... Tai ir darosi.. Garantuoju ten nieko panasaus nevyksta.. O tik taip bandoma pasidaryti reklama...Pasirinko lengviausia kelia... Dabar betruksta tik mustyniu, antausiu ir pan... :D PIARINASI... :D

to 23

to 23 portretas
ko joms sesti i maximos kasas? tu turbut ten sedi ir kitas kvieti? jos turi issilavinima , aukstaji moksla baigusios , ne joms kasose sedeti .

Gedas

Gedas portretas
zemas lygis,kuo prasciau dainuoja paneles,tuo labiau norisi buti "zvaigzdemis"Vien triko nepakanka dainavimui!

Galerijos

Daugiau straipsnių