Ispanas siekia teisme įrodyti esąs nesantuokinis J. Iglesias sūnus

  • Teksto dydis:

Vienas ispanas, kuris tvirtina esantis dainininko Julio Iglesias (Chulijaus Iglesijo) sūnus ir turintis tai patvirtinančius DNR tyrimo rezultatus, pirmadienį kreipėsi į teismą dėl tėvystės pripažinimo.

41 metų Javieras Sanchezas Santosas (Chavjeras Sančesas Santosas) kreipėsi į Valensijos teismą, naujienų agentūrai AFP sakė jo advokatas Fernando Osuna (Fernandas Osuna), kuris specializuojasi tėvystės bylose.

Šio vyriškio motina, portugalų balerina Maria Edite (Marija Edit), 1992-aisiais taip pat buvo padavusi J.Iglesias į teismą dėl sūnaus tėvystės, tačiau jos ieškinys buvo atmestas dėl procedūrinių dalykų.

Ji tvirtino 1975-aisiais turėjusi trumpą romaną su legendiniu ispanų dainininku, kuris tuo metu buvo vedęs aukštuomenės ponią Isabel Preysler (Isabel Preisler).

Dabar J.S.Santosas nori, kad ta byla būtų atnaujinta. Jo turimo DNR tyrimo rezultatai buvo gauti ištyrus servetėles ir nuorūkas, kurias lietė J.Iglesias.

F.Osuna tvirtina, kad minėtus daiktus surinko privatus detektyvas Majamyje, kur dabar gyvena šis „Grammy“ laureatas.

Tyrimas parodė, jog esama 99 proc. tikimybės, kad J.Iglesias yra J.S.Santoso tėvas, teigė teisininkas.

Pasak advokato, jo klientas yra „labai laimingas ir labai patenkintas“, nes „mokslas ir genetika įrodė, kad jis yra teisus“.

„Būtų absurdiška, jei teismas pasakytų „ne“ mokslinei tiesai“, – pridūrė F.Osuna.

Jei Valensijos teismas visgi atmestų ispano ieškinį, jo advokatas žadėjo kreiptis į aukštesnės instancijos šalies teismus ar net į Europos Žmogaus Teisių Teismą (EŽTT) Strasbūre.

73 metų J.Iglesias su I.Preysler susilaukė trijų vaikų, įskaitant popmuzikos žvaigždę Enrique (Enrikę), o su dabartine žmona olandų manekene Miranda Rijnsburger (Miranda Reinsburger) turi penkias atžalas.

Romantiškomis baladėmis ir meilės istorijomis, kurias uoliai aprašinėjo bulvarinė spauda, garsėjantis dainininkas yra viena ryškiausių ispanakalbių muzikos žvaigždžių. Per kelis karjeros dešimtmečius jis pardavė 300 mln. savo albumų kopijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių