I.Norkūnienė prisipažino išsiskyrusi tam, kad sukurtų šeimą

Jaukų šv.Velykų vakarą į svečius kviečia Nomeda Marčėnaitė. Tik įsijungę BTV laidą „Skanus pokalbis” pamatysite, kaip menininkė šventėms puošia savo stalą ir kokias paslaptis jai atskleidė kątik vestuves atšventusi Ieva Norkūnienė.

Nomedos namų svetainė turi stebuklingą aurą: regis, visi čia nusimeta savo kaukes ir lieka tais, kokie yra iš tikrųjų, pamiršę kameras ar susikurtus vaidmenis. Nenuostabu, kad ir I.Norkūnienė, daugeliui vis dar geriau žinoma kaip Šimukauskienė, „Skaniame pokalbyje” parodė visai kitokią savo pusę, negu žino televizijos žiūrovai.

„Visi mums su Adomu sako, kokie jūs įdomūs, netradiciniai, o kai pradedame kalbėti, nustemba – kokie jūs senamadiški ir nuobodūs”, - juokėsi I.Norkūnienė. Ji – tikrai ne iš tų, kurios sakytų, kad šeima ar pavardė jai nesvarbi, juk tai – viso gyvenimo pamatas.

„Aš esu labai tradicinių pažiūrų ir man labai graži lietuviška pavardės keitimo tradicija. Juk jokioje kitoje kultūroje nėra taip, kad pagal pavardę galėtum atskirti moters šeimyninę padėtį – man tai labai gražu”, - prisipažino I.Norkūnienė. Ir žlugusi pirma santuoka jos neprivertė išsižadėti žavėjimosi šia idėja.

„Yra tokių moterų, kurios išsiskiria, nes patiria labai didelę nesėkmę, nusivilia vyrais. Man taip nebuvo, aš manau, kad Lietuvos vyrai yra nuostabūs”, - tvirtino moteris, pridurdama, kad ji išsiskyrė būtent tam, kad galėtų sukurti šeimą...

Televizijos projektuose išgarsėjusi I.Norkūnienė šypsosi dabar svajojanti apie paprastus moteriškus dalykus ir atvirai kalba apie planus auginti vaikelį.

„Aš nieko apie tai nežinau, tik manau, kad jam reikės besąlygiškos mamos meilės. O visa kita, tikiuosi, kažkaip savaime ateis”, - šypsojosi choreografė, pažadėdama būtinai dar kartą sugrįžti pasikalbėti pas Nomedą, kai jau sūpuos ant rankų kūdikį.

„Skanus pokalbis” – sekmadienį 19 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ni

ni portretas
nu ir kas iš to, kad jūs "netradiciniai? Kuo tai geriau, negu "tradiciniai", ar patys bent suvokiat?

C

C portretas
va cia jos nuotrauka tikrai grazesne, nei delfyje paskutine.

nezinau

nezinau portretas
gal jai anoreksija
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių