Ingos Norkutės mama netikėjo, kad jos dukrą ves jaunesnis draugas

Pokalbio su neseniai keturiasdešimtmetį atšventusia aktore ir televizijos laidų vedėja Inga Norkute ir jos sutuoktiniu Aurimu Žviniu LNK gyvenimo būdo laida „Nuo...iki...“ susitiko Šiauliuose, viename viešbučių.

„Gyvename remonto įkarštyje, todėl į namus įsileisti negaliu“, - apgailestavo Inga.

Švytinčiomis iš laimės akimis, nuo lūpų nedingstančia šypsena ir rankomis susikibusi su vyru Aurimu – tokią Ingą žurnalistai išvydo vieną popietę. Moteris atrodė tarsi pražydusi.

„Iš tiesų esu kaip niekad laiminga. Ir ne todėl, kad vestuvės pagaliau įvyko. Dabar jaučiuosi visiškai kitaip – saugi, ir kaip niekad mylima“, - netrukus prisipažins Inga. Viso interviu metu aktorė vis žvilgčiojo į savo vyrą – it laukdama pritarimo. „Tai natūralu, - sako Inga. – Juk dabar esu ne aš, o mes...“.

Laidoje „Nuo...iki...“ Aurimas puikiai prisimena tą dieną, kai pasipiršo Ingai.
„Koks racionalus ar nuoseklus bebūčiau, šitam žingsniui pasidaviau kaip impulsui. Atsibudau ir supratau, kad šiandien mano dienotvarkė bus tokia – bėgu krosą, tada lendu po dušu ir einu į juvelyrinę, nes jau laikas. Tai nebuvo kažkaip racionaliai išskaičiuota ar protu paaiškinama“, - laidai „Nuo...iki...“ pasakojo vyras.

Inga neslepia – vyrų dėmesio jai niekada netrūko. O pradėjus filmuotis LNK televizijos laidoje „Būk mano meile“, gerbėjus, kaip sako pati Inga, tiesiog vyte vyti tenka.

„Gal todėl Aurimas ir paskubėjo mane supančioti, kad niekur nepabėgčiau“, - smagiai nusikvatoja aktorė. Ir čia pat priduria, kad staigios jų vestuvės buvo staigmena ne tik žiniasklaidai, bet ir artimiesiems.

Kaip sako pati Inga, jos mama netikėjo, kad ši jos draugystė baigsis santuoka. Aktorės mama manė, kad draugas nesiryš jos vesti, arba ji tiesiog pabėgs nuo potencialaus jaunikio dėl savo audringo būdo. Būtent todėl poros tėvai iki šiol vieni kitų nepažįsta, nors Inga ir Aurimas kartu jau šešerius metus.

„Mama Aurimo nevadino žentu. Matyt manė, kad manęs šis jaunas vyras niekada neves. Dėl to net nevažiavo pažindintis pas jo tėvus“, - atviravo Inga.

Inga prisipažįsta kažkada pasižadėjusi niekada neprasidėsianti su jaunesniu. Nepaisant to, kad ne viena jos giminės moteris ištekėjusi už gerokai jaunesnio: vyriausia Ingos sesuo ištekėjo už 12 metų jaunesnio, teta už 18 metų, o močiutę ir jos vyrą skyrė net 20 metų.

Išskirtinis Ingos Norkutės ir Aurimo Žvinio interviu – šio pirmadienio vakarą „Nuo...iki...“ laidoje 19.19 val.


Šiame straipsnyje: Inga NorkutėAurimas Žvinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
Vaje... Paėmė. Viena senmerge mažiau.

baisu

baisu portretas
nu ir ka galejo tiketis jos mama...galvojo pabarskins eilini karta ir paliks..o jaunojo mama tikriausiai inarkta gavo..gauti sena tokia marcia-sena kliurka

O man gražu

O man gražu portretas
Nebūčiau pasakęs jog ji jau jubiliejų atšventė. Gerokai geriau atrodo. Matyt tas pozityvas. Sveikinimai.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių