„InCulto“ pradėjo savo nuotykius Lietuvoje

Parapijos kunigo priėmimas, pokerio turnyras, vaikų namai, blusų turgus – šiose ir daug kitų vietų pirmąjį savo koncertinio turo savaitgalį aplankė grupė „InCulto“ pristatydama savo naujausią albumą „Closer Than You Think“.

Visą lapkričio mėnesį muzikantai gros ne tik muzikos klubuose, juos į svečius gali pasikviesti ir patys įvairiausi žmonės.

Pirmą savaitgalį grupė sulaukė kvietimo iš parapijos kunigo apsilankyti Marijampolės apskrityje esančiame miestelyje Bagotoji ir iš ten išvyko su lauktuvėmis kelionei, lankėsi kavinės virtuvėje Alytuje ir šio miesto dailės mokykloje, įteikė vienai merginai gėlių, o kitai grojo gulinčiai lovoje viešbutyje Druskininkuose, užsuko į pokerio turnyro atidarymą ir nuvyko pagal iškvietimą pagroti vienai mamai į Birštoną.

Muzikantai taip pat buvo pakviesti aplankyti vaikų namus ir senelių namus Varėnoje, blusų turgų Vilniuje.

Pasak Jurgio, turas įsibėgėja ir malonu, kad „visa komanda ne tik tiki, tuo ką daro, bet ir kaifuoja tuo pačiu metu“.

„Laukiame įdomių užsakymų, kuo beprotiškesnis prašymas – tuo įdomesnis“, – žadėjo „InCulto“ lyderis. Informaciją kaip pasikviesti grupę galima rasti internete www.inculto.net.

Antradienio vakare „InCulto“ išvyko į Dubliną, kur ketvirtadienį koncertuos klube „Twisted Pepper“.
Penktadienį grupė jau bus grįžusi į Lietuvą ir tęs „InCulto su Labas arčiau tavęs“ koncertų turą pajūryje bei Žemaitijoje: surengs pasirodymus klubuose „Vandenis“ Palangoje, „Kiwi“ Klaipėdoje ir lauks įdomių pasiūlymų iš šiame regione gyvenančių žmonių.

Iš viso per lapkričio mėnesį grupė surengs ne mažiau 40 pasirodymų svečiuose pas žmones. Baigiamasis viso turo ir šių metų „InCulto“ koncertas įvyks gruodžio 4 dieną Vilniuje, menų fabrike „Loftas“.


Šiame straipsnyje: inculto

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių