Iki kitos vasaros „Muzikuojantis keltas“ atsisveikins „Čili’nam“ šou

  • Teksto dydis:

„Su klausytojais kalbamės apie gyvenimą“, – sakė humoristinio šou „Čili’nam“ nariai dainininkas Stano, aktoriai Ramūnas Rudokas ir Marius Jampolskis, šeštadienį kviečiantys į savo žaismingą pasirodymą klaipėdiečių vasaros festivalyje ant vandens „Muzikuojantis keltas“.

„Prisimenu pernai metų „Muzikuojantį keltą“ – tai buvo vienas fantastiškiausių koncertų. Nerealus. Lyjant lietui, siaučiant audrai, mes dainavome nesustodami, ir, suprantama, klausytojai buvo pasiruošę, sėdėjo įsisiautę į drabužius, nes buvo šaltoka.  Šilta darėsi nuo plačių šiltų šypsenų, garsių plojimų. Pertraukos metu lakstėme į kajutę išlenkti po 50 gramų. Buvo žiauriai linksma, – atviravo aktorius R.Rudokas. – Žiūrovas, jeigu jau ateina, išplaukiam į marias, ir jis nebeturi pasirinkimo: vienintelis dalykas, ką gali daryti, tai džiaugtis, linksmintis kartu su artistais, muzikantais. Bendra pakili nuotaika apima visus ir būna labai smagu. Mes ne tik dainuojame, mes skaitome linksmą, ironišką poeziją, kalbamės su žiūrovais apie gyvenimą, apie mūsų santykius. Geram humorui mūsų lietuviška publika pritaria ir puikiai jį supranta. O jeigu artistui tuo metu neužtenka energijos arba intuicijos, supratimo – tai tegu jis nekaltina žiūrovų. Nesu už tai, kad artistas pasirodymo metu pasitelktų keiksmažodžius ir kalbėtų apie tam tikrus galus, na, bet jeigu jam tik taip pasiseka prajuokinti, tai gal jis tai daro „skaniai“, inteligentiškai. O jeigu nesugeba palenkti publikos į savo pusę, ko gero, jam reikėtų peržiūrėti savo repertuarą ir savo paties humoro supratimą.“

Tad visi, kuriems nesvetimas humoro jausmas, rugpjūčio 10 d. 20.30 val. kviečiami į paskutinį šio sezono „Muzikuojančio kelto“ reisą su „Čili’nam“.

„Muzikuojantis keltas“ (keltas „Nida“) išplaukia iš Klaipėdos, senosios Smiltynės perkėlos (Šiaurės ragas, Danės g. 1). Plaukimo trukmė – 2 val.

Bilietai į humoristinį šou „Čili’nam“ – po 73 Lt. Bilietus platina „Bilietų pasaulis“, o koncerto dieną jie parduodami senosios perkėlos kavinėje (renginio vietoje).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių