I.Kazlauskaitei ir E.Bavikinui teko antrąkart išgyventi krachą

Profesoriaus Donato Katkaus „Žvaigždžių duetų“ dalyviams - Ingridai Kazlauskaitei ir Egidijui Bavikinui - suteikta malonė į sėkmės kelią jų nenukreipė.

Praėjo vos dvi savaitės, ir šeštadienį jiedviem vėl teko atsisveikinti su LNK žiūrovais. Šiuokart, regis, be galimybės sugrįžti. Na - nebent tai būtų finalinė projekto laida, kur visi renkasi papasakoti tai, kiek daug gražaus šou suteikė jų gyvenimui.

„Puiki pora, puikūs balsai, jie eina pirmyn. O nutrūkusi styga būtų liūdna“, - prieš kelias savaites savo sprendimą suteikti porai antrą galimybę aiškino šou komisijos narys D.Katkus. Ko gero, tokį geraširdišką D.Katkaus sprendimą buvo ir kita priežastis: kaip tik tada paaiškėjo, kad LNK visgi rado galimybių tęsti projektą ilgiau, nei iki balandžio mėnesio vidurio, kaip buvo planuota iš pradžių. Tad, kad nereikėtų ieškoti naujos poros, ir pasiūlyta sugrįžti pirmiems iškritusiems. (Beje, I.Kazlauskaitę ir E.Bavikiną „Žvaigždžių duetuose“ pakeitė Karina Krysko ir aktorius Audrius Bružas.)

Kad ir kaip būtų, Ingrida ir Egidijus turbūt tai tikrai buvo ne silpniausias LNK šou duetas, bet ką padaryti, jei žiūrovai nemyli, ir viskas?!

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių