Ieškomi dar keturi savanoriai geriausiam darbui pasaulyje

Australijos turizmo pareigūnai ketvirtadienį pranešė, kad ieško keturių bičiulių, kuriems bus pasiūlytas geriausias darbas pasaulyje.

Šiuo žingsniu siekiama suteikti naują impulsą didelio visuomenės ir žiniasklaidos susidomėjimo sulaukusiai Kvynslando turizmo reklamos kampanijai.

Kvynslando valstijos premjerė Anna Bligh sakė, kad kitą mėnesį burtų keliu bus išrinktas vienas laimingasis, kuris galės pakviesti tris draugus likusius šių metų mėnesius praleisti tyrinėjant idiliškas Sekminių salas.

"Šie keturi bičiuliai turės šauniausias savo gyvenimo atostogas, - sakė ji. - Jie negaus atlyginimo, bet gi jiems bus labai smagu."

Britas Benas Southallas gegužę laimėjo pasaulinį konkursą ir pusmečiui gavo Didžiajame barjeriniame rife esančios Hamiltono salos prižiūrėtojo darbą. Jis savo įspūdžius aprašo tinklaraštyje.

Kvynslando turizmo vyriausybinė institucija "Tourism Queensland" sako, kad ši rinkodaros kampanija buvo nepaprastai sėkminga, nors kol kas prie B.Southallo pranešimų tinklalapyje www.islandreefjob.com per šį mėnesį buvo paskelbti tik keli atsiliepimai.

Savo paskutinėje žinutėje B.Southallas sakė, kad vienam žmogui neįmanoma per pusę metų ištyrinėti šimtus salų.

"Tourism Queensland" vadovas Anthony Hayesas sakė, kad po pasaulinės geriausio darbo pasaulyje kampanijos 15-20 proc. išaugo bilietų pardavimas skrydžiams į šiaurės rytinį pakrantės regioną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių