I. Stumbrienė nepažįstamai daugiavaikei šeimai iškėlė šventę

Net aštuonis vaikus auginanti vilniečių šeima savo namuose sulaukė netikėtos viešnios – tik iš žurnalų puslapių ir televizijos ekranų pažįstamos Ingos Stumbrienės. „Tikrai nesitikėjome, kad elito vakarėliuose prašmatniais apdarais besipuikuojanti įžymybė išties yra tokia miela ir šilta„, – jau šį pirmadienį atviraus TV3 vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ herojai.

„Organizuoti spalvingus pobūvius – mano stichija. Derindama net ir menkiausias šventės smulkmenas jaučiuosi tarsi žuvis vandenyje. O jei mano triūsas ir išmonė pradžiugins būrį vaikučių ir jų tėvelius – geresnio įvertinimo nė nereikia", – žiūrovams pasakos ne vieną įspūdingą šventę savo šeimai surengusi žinoma moteris, priėmusi iššūkį – surengti šventę nepažįstamai šeimai.

I. Stumbrienė įspūdingai šeimos šventei pasirinko Havajų temą: „Dabar – vasara, todėl ir šventei norėjosi karščiu pulsuojančios, siautulingos nuotaikos. O kas ją gali sukurti geriau už ryškiaspalves gėlių girliandas ir pašėlusius havajietiškus šokius?" I. Stumbrienė į šventę pakvietė profesionalią havajiškų šokių šokėją, tačiau ir pati neatsiliko – pasipuošusi havajietišku kostiumu moteris tapo egzotiška gražuole. Šiuos neeilinius vaizdus žiūrovai išvys jau pirmadienį.

„Labai ačiū Ingai už neišdildomus įspūdžius ir įspūdingas vaišes. Patys mes niekaip nebūtume sugebėję surengti tokios nuostabios šventės," – kalbės laimingi laidos herojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių