Į šokėjų gretas įsilies parolimpietis T.Kairys

Ateinančio šeštadienio vakarą TV3 „Šok su manimi“ šokių aikštelėje pasirodys parolimpietis Tomas Kairys.

Šuolius į tolį vyras trumpam pakeis į argentinietišką tango, rumbą ir kitus per vasarą išmoktus šokius. Kartu su trenere ir partnere Violeta Burneikiene Tomas ateinančio šou pasirodymui ruošia lėtą valsą. Dvi laidas per televizija ir salėje stebėjęs vyras su nekantrumu laukia, kada galės įžengti į šokių aikštelę.

„Gal mano kojos ir drebės, bet aš labai laukiu tos minutės, kada pasirodysiu ant parketo. Noriu parodyti, ko išmokau. Laukiu šio šeštadienio – šis iššūkis man tarsi reveransas prieš atsisveikinimą su sportu. Aš savo šokiu noriu parodyti, kaip ėjau per gyvenimą ir nepalūžau. Labai tikiuosi, kad tai įkvėps ir kitus“, – sako Tomas.

Sportininkas šokių aikštelėje plušo visą vasarą ir džiaugiasi, kad TV3 televizija jį pakvietė dalyvauti projekte. Tiek sporto karjeroje, tiek pradėjus šokti parolimpietį palaiko visi Vilkaviškio krašto žmonės.

„Man patinka tai, ko ėmiausi. Išmokau ir rumbą, ir tango, ir valsą, ir daug kitų žingsnelių. Pagal mano temperamentą, labiausiai prie širdies man argentinietiškas tango ir rumba. Nors svarbiausia pasirodyti – ir pasirodyti gerai – dėl paties savęs. Noriu įrodyti sau, kad galiu šokti. Aš laimingas, kad aplinkiniai su nekantrumu laukia mano starto ir klausia kada pagaliau mane pamatys laidoje“, – šypsosi šeštadienio tiesioginėje transliacijoje pasirodysiantis vyras.


Šiame straipsnyje: Šok su manimiTomas Kairys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių