I. Norkūnienė apie savo santuoką: mus suartino maisto gaminimas

Jau šį šeštadienį 9 val. prie televizoriaus ekranų didelius ir mažus kvies naujoji LNK laida „Atgal į vaikystės miestą". Linksma, šmaikšti ir gerą nuotaiką žadanti laida bus išskirtinė rubrikų gausa ir skirtingais jų vedėjais, kurie dainuos, šoks, žais ir mokys. Viena iš rubrikų kvies į „Rožinę kepyklėlę“, kurioje karaliaus ką tik mamyte tapusi Ieva Norkūnienė ir jos vyras Adomas Norkūnas.

„Iš karto po gimdymo nebuvau linkusi grįžti į televiziją, tačiau mane sužavėjo laidos idėja ir kūrėjų siekis paversti šeštadienio rytus laukiamiausiu savaitės įvykiu. O ir šeimininkauti prie puodų man didžiulis malonumas, - sako Ieva. - Gamybos procesas laidoje paverstas žaidimu, vaikai gamindami pasitelkia fantaziją, eksperimentuoja, o būna, kad net ir pasiožiuoja“

Pasak Ievos, prieš pirmuosius filmavimus ji jaudinosi, galvodama, kaip seksis dirbti su vyru Adomu. „Tačiau dabar esu rami - tai tik dar labiau mus suartino. Niekas taip stipriai nesuartina, kaip maisto gaminimas kartu. Filmuodamiesi laidoje tuo įsitikinome“, - prisipažįsta Ieva.

Jauna mama sako nekantraujanti savo dukrelę Adiją įsileisti į virtuvę ir drauge pasinerti į maisto gaminimo malonumus.

„Mums norisi kiekvienai mamytei drąsiai pasakyti – šeimininkauti prie puodų didžiulis malonumas kiekvienam vaikučiui. Jeigu tik turime laiko ir kantrybės, būtinai įsileiskime juos į savo virtuvę.

Gamybos procesą paverskime žaidimu ir patys nustebsime matydami, kad  tai atneš didžiulį malonumą ne tik jūsų mažyliui, bet ir jums patiems“, - pasakojo Ieva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių