Į Lietuvą atvyksta kačių teatras

43 katinėliai ir šunelis - tai Kuklačiovo kačių teatro artistai, su spektakliu „Mano mylimos katytės“ kovo 31 - balandžio 5 dienomis aplankysiantys Vilnių, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį ir Kauną.

Jurijaus Kuklačiovo kačių teatras  - tai neįtikėtini akrobatiniai ir žongliravimo triukai vaikams ir jų tėveliams. Žiūrovai pamatys kates akrobates ir katinus ekvilibristus.

1990 metais Jurijus Kuklačiovas įsteigė pirmąjį pasaulyje privatų kačių teatrą. Čia puikiai sutaria ir režisieriai, ir artistai, ir baletmeisteriai, ir asistentai ir, žinoma, šuniukai ir kačiukai, kurių trupėje jau daugiau nei 120. Kačių teatre kartu su Jurijumi dirba jo vyresnysis sūnus Dmitrijus, kuris turi savo solinius spektaklius, bei jaunesnieji vaikai Jekaterina ir Vladimiras.

Teatras neatsisako gastrolių, jie yra pabuvoję įvairiuose pasaulio kampeliuose: daugelyje Europos šalių ir nesuskaičiuojamoje daugumoje Rusijos miestų. Dalyvauja kačių teatras ir tarptautiniuose konkursuose, kur skina laurus. Vienas iš svarbiausių gautų apdovanojimų - Paryžiuje iškovota auksinė taurė ir vardas - „Originaliausias pasaulio teatras“.

Kačių teatro artistės katės pasižymi ne tik teatro scenoje, jas galima pamatyti reklamose - „Kitekat“ reklamoje filmavosi katinas Borisas, o filme „Meistras ir Margarita“ (rež. V.Bortko) katino Begemoto vaidmenį atliko juodasis teatro artistas - katinas Bartas.

Kačių teatro pasirodymai vyks:
Kovo 31 d., Klaipėda, Žvejų rūmai;
Balandžio 2 d., Šiauliai, Šiaulių arena;
Balandžio 3 d., Panevežys, Panevežio arena;
Balandžio 4 d., Vilnius, Siemens arena;
Balandžio 5 d., Kaunas, Sporto halė.

Bilietais prekiauja bilietai.lt. bei „Tiketa“.


Šiame straipsnyje: kačių teatras

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių