Į Kauną su konjaku ir nauja šukuosena

Aštuntasis klubo „Exit“ gimtadienis praūžė praėjusį savaitgalį, dovanų metas dar nesibaigė. Šeštadienį pasveikinti su gimtadieniu šokių aikštelėn atskuba Graikijos "progressive house" karaliai - G Pal ir Anna Maria. Pašėlusią didžėjų porą scenoje priims Ignas.

„Kaunui renkame geriausius savo "gabalus", neišeiname iš studijos, kurioje baigiame supakuoti dovaną jums. Specialiai „Exit“ - naujausias mūsų techno kūrinys!”, - toks elektroninis laiškas atskriejo iš G Pal.

Besibaigiantys metai kaskart didžiulį šurmulį didžėjų būdelėje keliančiai atlikėjų porai buvo itin intensyvūs. „Šokiai ir dar kartą šokiai. O taip pat boulingas, kung fu treniruotės ir svarbiausia žinia - mes vėl grįžome į studiją“, - pasakojo didžėjus.

Šiuo metu prodiuserių pora baigia „klijuoti“ lyrišką downtempo stiliaus dainą, kuriai dalį vokalinės partijos atliko Anna Maria. Daina skirta pasaulinei taikai dedikuotam muzikiniam projektui, kuris spalio mėnesį startavo Naujojoje Zelandijoje, o kitų metų sausio pradžioje finišuos Argentinoje.

„Taip pat nekantraujame imtis ilgai mintyse brandinto albumo „Lovechild“. Iš karto po Kalėdų su Anna Maria sumesime savo „natas“ į vieną krūvą ir pradėsime įrašinėti“, - sakė G Pal.

Sunkiai suskaičiuojantys savo vizitus Lietuvoje graikai garsėja įvairiais ritualais, kurių griebiasi prieš kiekvieną kelionę į „Exit“. Vienas jų - dažnai išvaizdą mėgstanti keisti Anna Maria prieš skrydį į Lietuvą būtinai apsilanko pas kirpėją.

„Šiuo metu esu afro blondinė, tačiau iki šeštadienio dar yra laiko. Gal atsidūrus kirpėjo kėdėje kils dar radikalesnių minčių?“, - savo išvaizdos scenoje nesiryžo prognozuoti Anna Maria.

G Pal prasitarė, kad ir šį sykį neatsisakys savo ilgametės tradicijos atsivežti graikiško konjako, kuriuo pasirodymų metu visuomet vaišinama „Exit“ šokių aikštelė.

Įdomi detalė. Pašėlusi didžėjų pora ne kartą yra prasitarusi, kad „Exit“ - vienintelis klubas pasaulyje, kuriame didžėjai neatsisakytų pagroti net ir baigę savo karjerą.


Šiame straipsnyje: exit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių