Į Kauną grįžta supermodelis su mikrofonu rankose - RAE

Penktadienį, nuo 22 valandos, "Pop Star Bar" scena trumpam virs podiumu. Ne, tą dieną nevyks madų renginys auksinėmis blykstėmis ir dirbtinėmis šypsenomis. Prie didžėjaus pulto grįžta supermodelis su mikrofonu ir plokštelėmis rankose - ilgakojė RAE. Už pulto taip pat stos britę liaupsinantys Lauris Lee ir Modaco.

Šių metų pradžioje „Pop Star Bar“ daugelį iš proto išvedusi nuostabaus balso savininkė bei įspūdingo grožio mergina RAE vėl džiugins visų akis, ausis ir, aišku, širdis. House muzikos žvaigždė iš Londono, viena iš garsiosios įrašų kompanijos „Defected“ atstovių ne tik surengs savo solinį koncertą, bet ir padovanos nuolat garsiausiuose pasaulio klubuose skambantį savo dj setą.

Pernai pasaulis dainavo RAE įdainuotą „Can't Stop", šiais metais visi vizgino uodegas pagal jos „Give me Luv“ bei paties Pete Tong liaupsintą naujausią dainą „Persuasion“. Garsiojo Sandy Rivera kolegė, legendinio radijo didžėjaus Gilles Peterson numylėtinė - tikra žvaigždė. House muzikos sekso ikona neatsigina kvietimų koncertuoti, jos dainos sukasi MTV kanaluose visame pasaulyje, nuotraukas galima išvysti mados žurnaluose.

Nors jos, kaip dainininkės, karjerai vos keli metai, RAE gali pasigirti tuo, ko, galbūt, kiti nepasiekia per dešimtmetį. Supermodelio išvaizda galinti didžiuotis didžėja RAE žavi visus: žurnalistus, muzikantus ir paprastus gerbėjus. Todėl nestebina, kad dėl jos pasirodymo reikia tartis beveik prieš pusmetį. Po antrojo britės šou Kaune, gruodį RAE išvyks į turą Indijoje, kur gros Kalkutoje, Goa ir kituose miestuose.

„Draugai jau traukia mane per dantį, sakydami, kad apie RAE talentą ir grožį aš pastarosiomis savaitėmis kalbu net daugiau, nei Lietuva apie gripą. Net nebandau neigti, man ji labai patinka. Vasario mėnesį „Pop Star Bare“ ji surengė tikrą šou. Ji grįžta ir šį kartą ne tik dainuos, bet ir sugros dj setą,“ - sako antrą kartą su brite grosiantis Lauris Lee.

 


Šiame straipsnyje: vakarėlis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių