Humoristų ir jų aukų akistata

Šio sekmadienio LNK „Auksinėje savaitės blykstėje“ susitiks garsūs šalies humoristai ir jų aukos.

LNK laidų vedėjas bei politikas Algis Ramanauskas - Greitai papasakos smagiausią savo juoką. Sykį Algis įkaušęs paskambino į Baltarusijos ambasadą ir paklausė: „Ar tiesa, kad Lukašenka yra „dolba...as“?“ Tačiau Algiui smagiausia buvo ne tai, kad jis to paklausė atsiliepusios sekretorės, bet tai, kad mergina ėmė skaniai juoktis. TV laidų vedėjas įtaria, kad ta darbuotoja jau ten nedirba, nes niekam ne paslaptis, jog tokių pokalbių klausomasi.

Jam teko ne kartą atsiprašinėti, teisintis ir net liudyti teisme dėl savo humoro. „Auksinės savaitės blykstės“ studijoje Algis pasakojo aštriausias istorijas, net ir tas, dėl kurių gailisi iki šiol. Labiausiai nevykusiu juokeliu jis pripažino TV laidoje pasirodžiusią jų su Rimu Šapausku parodiją, kurioje juokiamasi iš S.Dariaus ir S.Girėno.

Vienas garsiausių šalies humoristų Artūras Orlauskas „Auksinėje savaitės blykstėje“ taip pat prisiminė istoriją, kai dėl jo humoro susvyravo darbo Filharmonijoje kėdė. Smagus pasakojimas apie rusų nesugebėjimą per keletą dešimtmečių pramokti lietuvių kalbos, humoristui kainavo daug nervų, griežtą papeikimą ir juodą dėmę tais laikais.

„Auksinės savaitės blykstės“ studijoje susitiko humoro kūrėjai ir jų „aukos“. Laidoje svečiavosi vienas legenda tapusios laidos „Dviračio šou“ kūrėjų Gintaras Ruplėnas ir ilgiausiai jų parodijuojamas Seimo narys Algimantas Salamakinas. Jis juokėsi, kad pravardė prilipo ilgam - net ir oficialiuose priėmimuose, net ir užsienio atstovybių darbuotojai, garbingi asmenys sugeba jį pavadinti ne Salamakinu, o Salamakakinu.

Politikas prisipažino apie savo paties beveik įvykdytą šunybę „dviratininkams“. Kartą sėdėdamas kabinete jis pamatė po savo langais filmuojamą jį parodijuojantį aktorių. Seimo nariui šovė į galvą mintis - apipilti humoristus šaltu vandeniu. Nuo šio žingsnio A.Salamakiną sulaikė tik padėjėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių