„Hockey Punks“ meilė ir neapykanta Vilniuje

„Hockey Punks“ - tai daugiausia iš Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių ir žvaigždučių suburta ledo ritulio komanda, kuri, nors ir nėra profesionali, bet dalyvauja Ledo ritulio lygos turnyre.

Komandai atstovauja tokie atlikėjai kaip Svaras, Pushaz, DJ Mamania, Maksas iš „Biplan“, sporto žurnalistas Nerijus Kesminas, MTV laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė, Manfredas (MoM), aktorius Ramūnas Rudokas, renginių vedėjas Marius Šmitas, SiSi (Zip FM) ir kiti.

Šį sporto (kartu ir poilsio) sezoną ne vienas ledo ritulininkas svaidė neapykantos žaibus neva „netikrųjų“ ledo ritulininkų adresu. Tačiau "Hockey Punks" priešininkams siūlo taikytis ir nori padėkoti savo sirgaliams specialiame vakarėlyje "Meilė ir neapykanta Vilniuje".

Jo metu bus apdovanoti gražiausi, grėsmingiausi, tolerantiškiausi ir energingiausi ledo ritulininkai. O juos išrinkti sirgaliai ir visi kiti rungtynes stebėję žmonės gali svetainėje www.hockeypunks.lt/balsavimas.

Susirinkusius į vakarėlį linksmins ne tik diskžokėjai, bet prie pulto stoję ledo ritulininkai ir jų sirgaliai.  Vakarėlyje dalyvaus Mamania, Manfredas, Kym Wild ir Miss America („Metal on Metal“), Silvija ir Simona („Zip fm“), Shmitas („Čaj-Chana!“), Naglis ir Ramybė („Hockey Punks Djs“) ir kiti.

Vakarėlio šeimininkai maldauja vakarėliui nesivilkti sportinių regalijų ir panašių banalybių. Rengtis prašo taip, lyg važiuotumėte per dykumą į Las Vegasą su raudonu kabrioletu „Red Shark“.

VIETA: „Havana Social Club“,

LAIKAS: balandžio 24 d. 22 val.

KAINA: iki 23 val. - 10 Lt, vėliau -  20 Lt.

 


Šiame straipsnyje: svaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių