„Herojų“ aktorė meilės ieško filmavimo aikštelėje

Visai neseniai pasklido žinia, kad delfinų gynėja ir kovotoja už jų laisves TV3 serialo „Herojai“ aktorė Hayden Panettiere buvo užklupta meiliai burkuojant su nauju vaikinu.

O jos „senasis“ draugas apie savo merginos poelgį komentarų skelbti tuomet nenorėjo. Visai netrukus po šios žinios pasklido ir patvirtinimas, kad žavioji Hayden ir Milo pora, savo romaną pradėjusi kultinio serialo „Herojai“ filmavimo aikštelėje, iš tiesų išsiskyrė. Maža to, populiarioji aktorė pastebėta ne ko kito, o taip pat seriale besifilmuojančio Adriano Pasdaro draugijoje.

„Jie filmavimo aikštelę paliko apsikabinę drauge, negana to, pamatęs paparacus Adrianas Hayden paėmė ant rankų!” – pasakoja serialo kūrybinės grupės atstovas.

Ar tai nauja meilė, o gal tik „tėviška“ parama? Mat Adrianas Pasdaras TV3 fantastiniame nuotykių seriale „Herojai“ vaidina Hayden Panettiere tėvą ir Milo Ventimiglia brolį.

Kaip aktoriams seksis intrigas narplioti filmavimo aikštelėje ir už jos ribų, TV3 žiūrovai sužinos naująsias antrojo kultinio „Herojų“ sezono serijas pradėję žiūrėti nuo šiandien, kiekvieną trečiadienį 22.00 val.


Šiame straipsnyje: Panettiereherojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių