Heidi Klum papasakojo apie išsiskyrimo su Sealu „viesulą“

Heidi Klum pagaliau viešai prabilo apie visus šokiravusį išsiskyrimą su vyru Sealu ir prisipažino, kad tai buvo emocijų „viesulas“.

Popmuzikos žvaigždė Sealas viešai apie išsiskyrimą kalbėjo iškart po to, kai apie jį sausio mėnesį buvo paskelbta, o supermanekenė H.Klum tuo tarpu pasitraukė iš viešumos ir nieko nekomentavo.

Tačiau dabar interviu žurnalui „Elle“ vokiečių gražuolė papasakojo, kad poros vaikų labui norėjo išvengti viešų komentarų.

„Jaučiuosi taip, lyg būčiau viesulo “akyje„. Tos emocijos tavyje yra viesulas. O tada išorinis pasaulis daro visą šią beprotystę - nori to ar nenori – (ir) tai yra dar vienas viesulas“, - sakė ji.

„Nenoriu teigiamai ar neigiamai kalbėti apie pakilimus ir nuosmukius, kuriuos išgyvenome. Kiekviena pora daug ką patiria. Deja, mes esame viešumoje, tad čia plieskia šviesos. Tačiau nemanau, jog būtina - ypač mūsų vaikams, - kad tie nuosmukiai būtų aprašyti žurnaluose ir aptarinėjami“, - sakė H.Klum.

Sealas komentuodamas savo išsiskyrimą nepasakė jokio blogo žodžio ir tvirtino, kad visuomet mylės H.Klum ir kad jie paprasčiausiai atitolo vienas nuo kito.

Pora išsiskyrė po septynerių santuokos metų.


Šiame straipsnyje: SealasHeidi Klum

NAUJAUSI KOMENTARAI

kjh

kjh portretas
negro isrurinta pize
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių