Haris Poteris sudomino ir S.J.Parker

Lapkričio 15 d. Niujorke įvyko filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“ peržiūra.

Jei į filmo premjerą Londone atskubėjo tūkstantinė Hario Poterio gerbėjų minia, į peržiūrą Niujorke susirinko būrys Holivudo žvaigždžių.

Tarp jų buvo ir serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Sarah Jessica Parker bei aktorius Matthew Broderickas, atsivedę ir sūnų, aštuonerių metų Jamesą Wilkie.

Sarah Jessica Parker supažindino sūnų su pačia Hermiona Įkyrėle – britų aktore Emma Watson, kuri peržiūros vakarą vilkėjo įspūdingą dizainerio Karlo Lagerfeldo specialiai jai sukurtą suknelę. Berniukas negalėjo nuslėpti džiaugsmo – su juo šnekučiavosi mėgstama herojė iš kino ekranų.

„Parker sūnus yra didelis Hario Poterio gerbėjas. Mes bendravome su Sarah Jessica kelis kartus. Ji yra mano stiliaus ikona“, – „Daily Mail“ sakė viena stilingiausių Didžiosios Britanijos merginų Emma Watson.

Filmo peržiūroje dalyvavo ir daugiau įžymybių vaikų, ištikimų Hario Poterio gerbėjų, tarp kurių buvo ir Madonnos duktė Lourdes.

Lietuvos žvaigždės savo vaikus į filmo peržiūrą galės nusivesti jau rytoj – lapkričio 17 dieną „Forum Cinemas“ kino centruose vyks išankstiniai „Panelės“ seansai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių