Hario Poterio gerbėjams: pjesės scenarijus lietuvių kalba pasirodys jau netrukus

  • Teksto dydis:

„Alma littera“ lietuvių kalba išleis galutinį pjesės formato scenarijų „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas“, pirma ir antra dalys.

Šiandien Alma Littera paskelbia lietuvių kalba išleisianti Londone pastatytos pjesės „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas, pirma ir antra dalys“ tekstą.

Tai nauja J.K. Rowling, Jacko Thorne’o ir Johno Tiffany istorija, tapusi Jacko Thorne’o pjese.

Knyga lietuvių kalba pasirodys 2017 metų pradžioje.

Galutinį pjesės leidimą, aštuntąją pasakojimo apie Harį Poterį istoriją, galės perskaityti gerbėjai Lietuvoje, negalintys pamatyti spektaklio Londone.

Apie knygą ir pjesę

Aštuntoji istorija. Po devyniolikos metų.

Paremta nauju originaliu J.K. Rowling, Jacko Thorne’o ir Johno Tiffany kūriniu, „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas“, nauja Jacko Thorne’o pjesė, yra pirmoji istorija apie Harį Poterį, pastatyta teatre. Jos pasaulinė premjera įvyko Londone, Vest Ende, 2016 metų liepos 30 dieną.

Visada sunku būti Hariu Poteriu, ne lengviau ir dabar, kai jis yra darbais apkrautas magijos ministerijos darbuotojas, sutuoktinis ir trijų mokyklinio amžiaus vaikų tėvas.

Kol Haris bando įveikti praeitį, nenorinčią pasilikti ten, kur jai skirta, jo jaunėlis sūnus Albas grumiasi su šeimos paveldu, kurio jam niekada nereikėjo. Praeitis ir dabartis grėsmingai susilieja, o tėvas ir sūnus suvokia nemalonią tiesą: kartais tamsa išlenda iš netikėčiausių vietų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių