H. Klum atsižada dar vienos santuokos

Buvusi supermanekenė, realybės televizijos vedėja Heidi Klum, pernai išsiskyrusi su vyru, dainininku Sealu, nenori dar kartą žengti prie altoriaus.

Vokiečių gražuolė, kuri, kaip žinia, kasmet atnaujindavo savo santuokinius įžadus, su „Kiss From A Rose“ atlikėju nebegyvena nuo 2012 metų pradžios ir atrodo, kad šis išsiskyrimas nepridėjo H.Klum entuziazmo dėl santuokos kada nors netolimoje ateityje.

Žurnalui „Marie Claire“ ji sakė: „Nemanau, (kad dar kartą ištekėsiu) ... Norėjau kasmet atgaivinti prisiminimus apie (savo ir Sealo) vestuves. Štai kodėl galvojau, kad būtų smagu tuoktis vis iš naujo. Bet dabar nemanau, kad tai taip svarbu“.

„Dėl nieko nepykstu, bet nemanau, kad (ištekėsiu dar kartą) ... Galbūt, jei būsiu su kuo nors 15 ar 20 metų ir mes padarysime tai senatvėje kaip kažkokį smagų dalyką ... Bet būtinumo nebejaučiu“, - pasakojo ji.

H.Klum, kuri balandžio mėnesį pateikė skyrybų prašymą, vėliau užmezgė romaną su buvusiu savo asmens sargybiniu Martinu Kirstenu ir yra dėkinga, kad galėjo drauge su Sealu rūpintis vaikais.

„Ar norėjau, kad taip nutiktų mano šeimai? Ne. Bet visi yra sveiki. Toliau gyvename savo gyvenimus ... To nenorėjau. Niekas to nenorėjo. Bet tai nėra tikra problema“, - pridūrė ji.

H.Klum ir Sealas, kaip pranešama, dėl savo trijų mažų vaikų drauge šventė Kalėdas. Dainininkas taip pat yra įsivaikinęs H.Klum vyriausiąją dukterį Leni iš ankstesnės partnerystės.


Šiame straipsnyje: Heidi Klumsantuokavyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių