Gyvenimo būdo žurnalą „Kai norisi geriau“ ves Karina Krysko

TV3 eteryje jau šį mėnesį startuos naujas ir ambicingas gyvenimo būdo žurnalas „Kai norisi geriau“. Stilingosios laidos, kurią pristato „Domus galerija“, autoriai žada išskirtinius pasakojimus apie garsiausias ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio įžymybes.

TV3 premjeros žiūrovų laukia netikėti pokalbiai ten, kur sunkiai kas patenka – žvaigždžių namuose. Asmeniškos istorijos, asmeniniai archyvai, pribloškiantys būstai ir unikalūs dar niekur nerodyti kadrai turėtų sudominti liūdnų žinių išvargintą žiūrovą, trokštantį paganyti akis į spalvingą gyvenimą, arba tiesiog išvysti netikėtą jo pusę.

„Kai norisi geriau“ vedėjos vieta patikėta TV6 laidos „Mados reidas“ kūrėjų stilingiausia Lietuvos metų moterimi  išrinktai dainininkei ir šokėjai Karinai Krysko. Savaitinę valandos trukmės laidą rengs profesionali žurnalistų komanda, kuriai vadovaus vykdantysis prodiuseris Edvardas Žičkus.

„Čia nebus ašarų, pokalbių apie krizę, pučiamų burbulų ir skandalų. Esu tikras, kad nuo to lietuviai jau seniai pavargo. Todėl savo žiūrovams kas savaitę siūlysime gerą dozę įspūdingų vaizdų, pribloškiančių viešnagių, egzotiškų kelionių, pokalbių su pirmo ryškumo žvaigždėmis ir apsilankymų jų namuose. Pirmose laidose TV3 žiūrovai turėtų išvysti puikiai pažįstamų kaimyninių šalių estrados grandų nuo žurnalistų akylai slepiamus namus“, – planuoja projekto bendraautorius E.Žičkus. 


Šiame straipsnyje: KryskoTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių