Gytis Ivanauskas rengiasi rekordiniam teatro sezonui

„Kai visi Lietuvoje tik traukiasi, mūsų teatras plečiasi,“ - optimizmo neslepia savo vardo  teatrui vadovaujantis Gytis Ivanauskas. Penktus metus skaičiuojančio teatro aktoriai po intensyvios vasaros ir skirtingų darbų vėl buriasi į vieną komandą ir ruošiasi bene įspūdingiausiam sezonui per visą savo teatro istoriją.

Teatras yra suplanavęs kaip niekada daug - beveik 30 - spektaklių Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Rokiškyje bei kituose miestuose. Pirmą kartą šokio teatras savo populiariausius spektaklius bei premjeras rodys iškiliausių teatro asmenybių namais tapusioje sostinės Teatro arenoje. Naujoji teatro ir koncertų erdvė įsikūrė žiūrovams patogioje vietoje - pačiame Vilniaus centre.

„Labai džiaugiuosi, kad atsirado alternatyva visoms kitoms teatrinėms erdvėms sostinėje. Tikiu, kad laikui bėgant naujoji arena atliks Nacionalinio teatro funkciją. Mums patiems, spektakliai per 800 žmonių talpinančioje „Teatro arenoje“ - tai naujas iššūkis. Ilgai tam ruošėmės, augome. Tikime, kad penkeri metai pats tinkamiausias laikas išaugti iš mažesnių erdvių,“ - sakė teatro įkūrėjas.

Iš viso G.Ivanauskas yra pastatęs penkis spektaklius: debiutinį modernaus šokio spektaklį „Praba“, „Raudonos kurpaitės“, „8 kvadratiniai metrai“, „Aš tave labai myliu“ ir „Vyrai baltais sijonais“. O šiais metais jis pristatys ir šeštąjį savo šokio spektaklį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių