Grupė „One Direction“ pasirodys per Britanijos muzikos apdovanojimus

Grupės „One Direction“, „Mumford & Sons“ ir dainininkas Justinas Timberlake'as trečiadienį pasirodys per pagrindinę Didžiosios Britanijos muzikos apdovanojimų ceremoniją, kurioje tarp nominuotųjų minima ir velionė soulo muzikos žvaigždė Amy Winehouse.

Didžiausios sėkmės gali tikėtis folkroko grupė „Mumford & Sons“, dainininkė Emeli Sande ir nepriklausomo roko atlikėjas Alt-J, kurių kiekvienas yra nominuotas trijose kategorijose.

A.Winehouse, mirusi 2011 metų liepą dėl atsitiktinio apsinuodijimo alkoholiu, pretenduoja į geriausios Britanijos atlikėjos titulą. Tai tapo įmanoma dėl po jos mirties išleisto albumo „Lioness: Hidden Treasures“.

Tarp kitų nominuotųjų yra „The Rolling Stones“, kurie geriausio „gyvo“ pasirodymo kategorijoje varžysis su „Coldplay“, „Mumford & Sons“, „Muse“ ir „The Vaccines“.

Tarp nominuotų tarptautinių žvaigždžių yra Alicia Keys, Rihanna, „The Black Keys“, Bruce'as Springsteenas ir „fun.“.

Dėl garbingiausio - metų albumo - apdovanojimo varžysis Sande „Our Version Of Events“, Alt-J's „An Awesome Wave“, „Mumford & Sons“ „Babel“, Plan B „Ill Manors“ ir Palomos Faith „Fall To Grace“.

Daugumą apdovanojimų paskiria daugiau kaip 1 000 muzikantų, kritikų ir įrašų industrijos figūrų, bet keli laureatai išrenkami gerbėjų balsavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių