Grupė „Flamingo“ kviečia pasiausti

Rytoj, šeštadienį, sostinės „Bix“ bare, grupė „Flamingo“ švęs vokalisto Žilvino Sebeikos 25 metų gimtadienį. Ta proga bus beveik dviejų valandų koncertas ir dar ilgesnis „afterparty“.

O jau nuo šiandien oficialioje grupės FLAMINGO interneto svetainėje www.flamingomusic.lt galima parsisiųsti koncertinį grupės albumą, prieš kelis mėnesius įrašytą klube „Havana Social Club“. Albume yra 12 grupės „Flamingo“ dainų, grupės “Placebo” koveris “Bitter End” ir Tomo Sinickio daina „We Could Have It All“, kurią jis padovanojo „flamingams“.

„Aš patenkintas rezultatu, - sakė grupės vokalistas Žilvinas. - Jei būtų atvirkščiai, šio produkto nebūtų buvę. Patys dirbome su garso medžiaga (ačiū Omen'ui, padėjusiam įrašyti koncertą), nors garso režisūroje esam beveik „žali“. Taigi, rezultatas nėra idealus. Dirbti buvo smagu, o man asmeniškai ir be galo įdomu. Žinau, kad atidavus medžiagą žmonėms, profesionaliai atliekantiems tokius darbus rezultatas butų geresnis. Tik tuomet nebūtų smagu ir įdomu. Dabartinį rezultatą aš vertinu taip - pakankamai geras.

Studijiniam albumui reikia pinigų. Geram studijiniam albumui reikia daug daug pinigų. Kadangi mes jų neturime, toks „live cd“, mūsų nuomone, yra puikus būdas parodyti klausytojams ką mes grojam.“

Šiuo metu jau pradėtas montuoti to paties  koncerto video įrašas, kurį montuos 14 režisierių - kiekvienas po vieną dainą. „Tai savotiškas eksperimentas, kurio baigties neįmanoma nuspėti, nes Lietuvoje dar niekas to nedarė, - kalbėjo grupės vadybininkas Tomas Ivanauskas. - Iš pradžių planavome patys montuoti, bet pradėję supratome, kad tai neįmanoma, nes koncertas buvo filmuotas trylika kamerų ir medžiagos buvo labai daug. Todėl sugalvojome surasti 14 režisierių ir duoti jiems po vieną dainą bei visišką laisvę montuojant. Jų vardų kol kas neišduosime, bet galime pasakyti, kad yra ne vienas kino ir muzikos pasaulyje labai gerai žinomas asmuo“.

Kovo pabaigoje koncertą planuojama parodyti per MTV, o balandžio pradžioje - išleisti DVD ir CD pavidalu. Albumas bus dalijamas nemokamai „Flamingo“ koncertuose. „Kaip jau ne kartą esame minėję, Lietuvoje mes nesitikime uždirbti iš savo muzikos, tik norime, kad ją išgirstų kuo daugiau žmonių. O be to, imti pinigus už pirmąjį albumą, o šiuo atveju net ne visai albumą, yra per daug savanaudiška, nes pirmiausia turi įrodyti, kad muzika, kurią kuri yra vertinga“, - samprotavo Tomas.

Koncerto pradžia - 21 val.

 


Šiame straipsnyje: flamingoalbumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių