Grupė „Biplan“ skelbia, kad atėjo laikas meilei

Radijo stotyse ir interneto grotuvuose – nauja grupes „Biplan“ daina „Meile“. Dar pavasari prekyboje pasirodys ir kompaktine plokstele tokiu paciu pavadinimu. I si EP albuma bus sudetos pastaruosius kelerius metus radijo stotyse skambejusios „Biplan“ dainos ir ju remiksai.

Pasak muzikantu, ideja naujausiai ju dainai gime dar pries kelerius metus, taciau ji gulejo stalciuje ir lauke savo eiles. „Kiekvienai dainai turi ateiti laikas pasirodyti viesumoje“, – sake grupes vokalistas Maksas Melmanas. „Pajutome, kad dabar atejo laikas „Meilei“.

Sis kurinys yra bendru grupes pastangu rezultatas – Serzas Grejus parase muzika, Olegas Aleksejevas sukure teksta, o Maksas Melmanas – priedaini.„Meile“ dar ne karto neskambejo koncerte, taciau jau balandzio menesi grupe sia daina ketina itraukti i savo koncertine programa. Pasak muzikantu, naujoji daina ir pasirodysiantis EP bus tarsi taskas, voko uzklijavimas siame kurybiniame grupes etape.

„Praejusia savaite paskelbe kurini internete, sulaukeme klausimu – ar tai daina apie laiminga meile ar nelaiminga? Sia daina reiketu matuotis kaip drabuzi – pritaikyti savo jausmams ir gyvenimui“, – sake Maksas Melmanas.

Ar nebijojo muzikantai dainos pavadinti „Meile“? „Tai – ypatingas zodis. Turbut nera kito tokio pavadinimo, kuri renkantis reiketu papildoma karta pagalvoti pries apsisprendziant, taciau tame ir visas sarmas“, – sypsosi muzikantai. „Is vienos puses – tai tarsi paprastas, banalus zodis, pakankamai daznai kartojamas, kartais sutinkamas kone ant kiekvieno kampo, is kitos puses – jis labai svarbus, nors trumpas, bet reiksmingas“.


Šiame straipsnyje: Biplanmuzikameilėgrupėsinglas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių