Grimuotoja dirbanti britė mėgino atkeršyti neištikimam vyrui dirbtinėmis mėlynėmis

Grimuotoja dirbanti britė Kirstie Stanway mėgino atkeršyti savo neištikimam vyrui nusipiešdama tariamai jo padarytus sužalojimus, rašo bitų dienraštis „The Daily Mail“.

Moteris teigė, kad vyras jai du kartus smogė į pilvą, o tada pastūmė taip stipriai, kad ji trenkėsi galva į durų staktą. K. Stanway parodė mėlynes ir gumbą ant kaktos. Šių metų gegužę teismas pripažino K. Stanway vyrą Michaelą Gwilliamą kaltu ir nuteisė šešių mėnesių lygtine laisvės atėmimo bausme.

Tačiau vyro advokatas pateikė apeliaciją. Jis teigė, kad K. Stanway imitavo traumas, o natūraliai jos atrodė todėl, kad ji yra profesionali grimuotoja, ne kartą filmavimo aikštelėse „sukurdavusi“ įvairiausius sužalojimus. Moters vyras tvirtino, kad sužinojusi, jog jis jai neištikimas, žmona pati jį puolusi kumščiais.

Pirmadienį, lapkričio 8 d., įvyko pakartotinis bylos svarstymas, po kurio visi kaltinimai vyrui buvo panaikinti. Teismas rėmėsi tuo, kad nėra jokių liudytojų ir kitokių įrodymų, galinčių patvirtinti K. Stanway žodžius.


Šiame straipsnyje: kerštas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių