Godos Sabutytės išpažintis - apie vestuves ir vyro praeitį

„Po šio pokalbio daugiau niekada nebekalbėsiu apie praeitį. Tai paskutinis kartas, nes dabar man svarbi tik ateitis“, - TV3 laidai „Gyvenimas yra gražus“ kalbėjo Goda Sabutytė, prieš savaitę ištekėjusi už krepšininko Rolando Alijevo.

Birštone įvykusios poros vestuvės sukėlė didžiulį ažiotažą. Ko siekė 23-ejų žvaigždė ir metais vyresnis jos sutuoktinis, iki paskutinės akimirkos net nuo svečių slėpę vestuvių vietą? Kas tai: noras sulaukti dar daugiau dėmesio, būdas pasipelnyti iš išskirtinių kadrų, mėginimas žaisti Holivudą ar tiesiog troškimas turėti šventę vien tik sau? „Ar ji skubėjo tuoktis, nes yra nėščia? Ar tikrai Rolandui nepatinka jos karjera ir netrukus Godos nebeišvysime grupėje „69 danguje“? Ar savo vestuvių nuotraukas pora už penkiaženklę sumą pardavė vienam leidiniui? Galiausiai ar buvęs mylimasis krepšinio žvaigždė Šarūnas Jasikevičius ją metė dėl to, kad ji nevengė ir kitų krepšininkų draugijos?

Klausimų yra tiek daug, o atsakymų iki šiol nebuvo, nes pati Goda nedalijo jokių komentarų. Šįkart į juos ji ryžosi atsakyti tiesiai šviesiai, be jokių užuolankų. Jauna moteris sulaukė ir netikėto klausimo - apie tai, ar išties krepšininkas, prieš susipažindamas su ja, buvo susižadėjęs su kita mergina, o po to suskubo nutraukti sužadėtuves, susigrąžinti iš buvusios mylimosios žiedą ir padovanoti naujai išrinktajai.

„Tai yra pats gražiausias mano gyvenimo tarpsnis. Rolandui sakau, kad galėčiau tekėti ir tekėti, nes mūsų vestuvės buvo labai gražios“, - tvirtino Goda, po vestuvių Sabutytės pavardę pakeitusi į Alijevos.

Jos išpažintis - rugpjūčio 4 d. 20.10 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“.


Šiame straipsnyje: goda sabutytėrolandas alijevas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių