G.Masalskis mano, kad fizinė neištikimybė jo šeimos nesugriautų

Giedrius Masalskis BTV laidoje „Užkalnio 5” prisipažino: apie fizinę neištikimybę jis yra galvojęs ne kartą. Ir nusprendė, kad, nors ir būtų labai skaudu, jų šeimos tai nesugriautų.

G.Masalskio ir A.Stašaitytės-Masalskienės šeima skaičiuoja jau keturioliktus metus. „Natūralu, kad per tiek laiko apie daug ką pagalvoji. Juk aš apskritai – galvoti mėgstantis žmogus”, - BTV laidoje „Užkalnio 5” šypsojosi G.Masalskis kalbėdamas apie fizinės neištikimybės pavojų. Ir nors jų šeimai tokio išbandymo patirti neteko, vyras mano, kad net toks įvykis jos nesugriautų.

„Man būtų labai skaudu, bet aš nesu karštas žmogus. Aš ilgai viduje viską slepiu ir nežinau, kiek tas slėpimas atsilieptų kasdienybėje, manau, būtų tikrai sunku, bet jei tik žmona norėtų, kad santuoka nesugriūtų, manau, taip ir būtų”, - svarstė jis.

Tuo tarpu laidų vedėja, visuomeninkė Rasa Paulavičienė galvoja, kad haremas nėra toks jau blogas sumanymas. Tiesa, jaunystėje ji tam jokiu būdu nebūtų pritarusi. „Tuomet buvau labai kategoriška, galvodavau, kas jau mano, su niekuo nesidalinsiu. O dabar galvoju, jei tai būtų protingas vyras, pasirinktų tinkamas žmonas, gerai paskirstytų darbus, gal kartais ten galėtų būti visai smagu”, - šypsojosi ji, pridurdama, kad jai teko gyvenime sutikti ne vieną musulmonę, kuriuos visai nesiveržė ištrūkti iš tos duobės, kaip mes tai įsivaizduojame.

Trečias laidos svečias, Rolandas Paksas, papasakos, kad jo žmona Laima prieš sutikdama dalyvauti šokių dešimtuke, net neklausė jo nuomonės. „Tuo metu buvau labai užsiėmęs, susiplanavau kelionę vienmotoriu lėktuvu aplink pasaulį. Nusileidžiu aerodrome, o pirmas žurnalistų klausimas, ar žmona suderino su jumis dalyvavimą šokių dešimtuke. Aš nesuprantu apie ką kalbama, o žmona paėmusi mane už alkūnės, diplomatiškai šnibžda, aš tau vėliau paaiškinsiu”, - prisiminimais dalinosi jis.


Šiame straipsnyje: Giedrius Masalskisištikimybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

rokas

rokas portretas
Labai džiaugiuosi, kad Tvarkiečiai aktyviai kovoja Seime dėl tradicinės šeimos puoselėjimo ir suvokia, kas yra šeimos vertybės, ne taip, kaip visokie libcentristai, socdemai su Povilioniene priešakyje

Benediktas

Benediktas portretas
Puiki Paksų šeima ir viskas tuo pasakyta.

Valiokas

Valiokas portretas
Graži ir darni šeima.Linkiu jums kuo geriausios sėkmės.R.Paksui didelės stiprybės ruošiantis rinkimams.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių