G.Martirosianaitė: šokių projekto pabaigoje žadu pakelti taurę šampano

LNK šokių projektui "Kviečiu šokti" dar neprasidėjus "Mis Lietuva 2008" Gabrielė Martirosianaitė šokėją Edgarą Nesterovą paliko už studijos durų. Ar neapsiriko?

"Negaliu to paaiškinti žodžiais. Esu labai emocionali ir jaučiu kitus žmones. Prie vienų negaliu net arti būti, o nuo kitų neįstengiu atsitraukti. Edgaras buvo ne mano žmogus", - apie skyrybas su pirmuoju šokių partneriu dar prieš projektą kalbėjo G.Martirosianaitė.

Priėmusi sprendimą nebešokti su Edgaru, Gabrielė lengviau atsikvėpė. "Bijojau, kad save reikės apgaudinėti. Pora ant parketo sėkminga būna tada, kai yra duetas. Čia po vieną nešokama. Keisti partnerį mane paskatino prodiuserė. Be jos palaikymo gal nebūčiau drįsusi", - aiškino Gabrielė.

"Žinau, kad šokdama su dabartiniu šokių partneriu, Edvinu Kregždžiu, šalia savęs turiu profesionalą. Jis - mano angelas sargas, kuris visuomet bus šalia ir padės netyčia suklupus ar pamiršus žingsnelius", - neabejojo tituluota gražuolė.

Akivaizdu, kad E. Kregždžiui mergina negaili liaupsių - šokant, anot merginos, partneris jai visuomet yra pavyzdys. "Taip pat iš jo mokausi didesnės kantrybės ir ryžto einant sudėtingu pramoginių šokių keliu", - pridūrė ji.

Mergina neslepia beprotiškai troškusi pasinerti į šokio sūkurį: "Repetuojame kiekvieną dieną, todėl prisipažinsiu, kad šokiai šiek tiek išvargina, tačiau tas malonumas, kurį pajutau būdama ant parketo prieš didelę auditoriją bei komisiją - viską atperka", - džiūgavo mergina.

Pasak Gabrielės, žiūrovų auditorija priverčia stengtis padovanoti kuo gražesnį šokį. "Komisijos kritika, jei tik ji yra argumentuota, visuomet priverčia pasitempti ir įdėti dar daugiau pastangų", - neabejojo mergina. "Suklumpa visi, todėl manęs tai negąsdina", - tikino gražuolė.

"Esu užsispyrusi ir siekiu tikslų. Todėl šokių aikštelėje žiūrovai mus pamatys pačios geriausios formos", - užtikrinai kalbėjo Gabrielė.

Mergina tikisi, kad per projektą pakils laipteliu aukščiau šokant pramoginius šokius ir gerai praleis laiką puikioje kompanijoje.

"Dalyvauju šiame projekte tikėdamasi, kad projekto pabaigoje pakelsiu taurę šampano", - pokalbį pabaigė gražuolė ir stvėrusi krepšį išskubėjo į šokių treniruotę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių