Gina Carano taps „greita ir įsiutusia“

Išspardžiusi Holivudo narsuoliams užpakalius Steveno Soderbergho šnipų trileryje „Prarasta kontrolė“, žavi ir raumeninga aktorė Gina Carano atkreipė į save kino prodiuserių dėmesį.

Holivude yra tam tikras veiksmo filmų žanro porūšis – moterų veiksmo filmai. Pašėlusio veiksmo juostos, kuriose vaidmenis atlieka kovingos moterys, tokios kaip „Druska“ su Angelina Jolie ar „Kolumbiana“ su Zoe Saldana, privilioja į ekranus milijonus kino gerbėjų.

Gina Carano galėtų tapti šio žanro superžvaigžde – mat ant jos stalo jau guli trys veiksmo filmų projektai.

Buvusi moterų mišriųjų kovos menų profesionalė Gina Carano, kurią Stevenas Soderberghas atsitiktinai pamatė stebėdamas gražuolės kovas per televizorių, pakviesta prisijungti prie greitų ir įsiutusių vyrų kompanijos. Gina Carano taip pat priėmė pasiūlymą atlikti pagrindinį vaidmenį trileryje „Paskandinti kraujyje“. Sklando gandai, kad italų kilmės amerikietė taip pat gali pasirodyti ir dar viename superfilme – „Nesunaikinami 3“.

Naujoji ekrano žvaigždė neslepia turėjusi daug nervingų akimirkų filmuojant „Prarastą kontrolę“ – juk jos partneriai filme buvo tokios kino įžymybės kaip Michaelas Douglasas, Antonio Banderasas, Ewanas McGregoras, Channingas Tatumas, Michaelas Fassbenderis ir kiti.

„Man niekada neteko vaidinti anksčiau, niekada neteko repetuoti teksto ar panašiai. Michaelas Fassbenderis buvo pirmasis žmogus, su kuriuo repetavau savo sceną. Vis klausiau: „O kaip sakyti tai?“ Iš pradžių jaučiausi kvailokai, bet kai supranti, kad taip yra kuriamas vaidmuo, pamažu įsivažiuoji ir judi pirmyn...Stevenas Soderberghas tikrąja to žodžio prasme laikė mane už rankos viso šio proceso metu“, – pasakojo naujai iškepta kino žvaigždė.

Po vaidmens filme „Prarasta kontrolė“ Gina Carano tiek įsidrąsino, kad svajoja išmėginti save ne tik veiksmo filmuose.

„Ateityje norėčiau išbandyti jėgas komedijoje ar dramoje... Buvo labai sunku prasibrauti čia, todėl noriu išnaudoti pasitaikiusią progą. Tikiuosi, kad man seksis vaidinti vis geriau“, – kalbėjo Gina Carano.

O kol kas ji visomis mintimis yra pasinėrusi į filmą „Greiti ir įsiutę 6“, kuriame galbūt jai teks susigrumti su pačiu Vinu Dieseliu. Gina Carano teigia, kad tai buvo svajonių darbo pasiūlymas.

Filmas „Greiti ir įsiutę 6“ į kino teatrus atkeliaus kitais metais ir nors filmo siužetas saugomas po devyniais užraktais, atrodo, kad šioje dalyje greiti ir įsiutę vyrukai daugiau pramogaus su merginomis – mat šeštoje populiarios filmų serijos dalyje, kaip spėjama, pasirodys ir dainininkė Rihanna, kuri debiutavo juostoje „Laivų mūšis“, filme vaidins ir Michelle Rodriguez, pažįstama iš „Įsikūnijimo“.

Žinoma, nė viena iš jų nemoka kautis taip kaip Gina Carano, tačiau moterų mišriųjų kovų čempionė turbūt pasidalins patirtimi, jei to prireiktų. Tuo labiau, kad ji jau turi patirties: filme „Prarasta kontrolė“ Gina Carano ne tik be pasigailėjimo talžė vyrus, bet ir sukūrė šio filmo kovų choreografiją.

Romantiškas veiksmo trileris „Prarasta kontrolė“ nuo praėjusio penktadienio rodomas šalies kino teatruose.


Šiame straipsnyje: Prarasta kontrolėGina Carano

NAUJAUSI KOMENTARAI

arnas

arnas portretas
puikii
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių