Gegužės 1-ąją į sceną sugrįš „69 danguje“

Gegužės 1-ąją Vilniuje prie Baltojo tilto nuo 17 val. vyks įspūdingas populiariausių Lietuvos atlikėjų koncertas, kurio didžiausia staigmena taps po pusės metų pertraukos atsikurianti ir vėl koncertinį turą planuojanti grupė „69 danguje“.

Pavasarišką vakarą scenoje pasirodys visa seniai kartu girdėta ketveriukė – Karina Krysko, Nijolė Pareigytė, Goda Alijeva ir Ingrida Martinkėnaitė. Grupė, prabilusi ir apie geriausių „69 danguje“ dainų albumą, jau repetavo įrašų studijoje ir koncerte pristatys visiškai naują savo dainą.

Vilniečiai ir miesto svečiai koncerte taip pat išvys tokias Lietuvos pop žvaigždes kaip Sasha Song, „Studentes“ su Pauliumi, „Pinup Girls“ bei neseniai į Lietuvą sugrįžusį Arvydą Vilčinską.


Šiame straipsnyje: 69 danguje

NAUJAUSI KOMENTARAI

123

123 portretas
kokios is ju daininkes ..nilka tipo nescia,karinkai tegul pize susitraukia.. ir t.t.

eta

eta portretas
tiesiog apgailetina... :D

Bankrotas

Bankrotas portretas
Babkių padėvėtoms "mergaitėms" pritrūko - prastos antrosios pusės neuždirba pakankamai. Goda neseniai postringavo,kad scenos nepasiilgo ir niekada nedainuos, bet trečiarūšis krepšininkas Rusijoj mažai uždirba . Nijolė gal n-tąjį kartą liko gyvanašle.. Skambinas net sakinio suregzti nemoka svajoja apie seimūno(dykaduonio) karjerą.Martinkėnaitei nusibodo būti "pavyzdinga mama".....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių