„Gatvės šokiai 3D“ didina seansų skaičių

Birželio pabaigoje Lietuvoje startavusi muzikinė drama „Gatvės šokiai 3D“ daro stebuklus – pilnas žiūrovų sales surenka net vėlyviausiuose kino seansuose.

Jau mėnesį kino teatruose rodomas filmas ne tik vis dar nesitraukia iš populiariausių filmų sąrašų, bet netgi stiprina savo pozicijas. Praėjusią savaitę juosta įspūdingai šoktelėjo ir net 21% pagerino ankstesnius savo populiarumo rezultatus.

„Gatvės šokiai 3D“ trumpam buvo emigravę iš didžiųjų kino salių į mažesnes, tačiau džiuginantys rezultatai – sausakimšos salės netgi vėlyviausiais, 22 valandos, kino seansais, sugražino jį į didžiausias sales. Žiūrovų antplūdis paskatino pertvarkyti ir kino teatrų repertuarus – nuo kitos savaitės juose bus gerokai daugiau filmo „Gatvės šokiai 3D“ seansų.

Tai puikios naujienos Vilniaus, Kauno ir Šiaulių miestų, kur šiuo metu rodomas filmas, žiūrovams. Tačiau gerų naujienų sulaukė ir panevėžiečiai. „Gatvės šokiai 3D“ šiame mieste pradedami rodyti nuo liepos 30 d.

Šokti įkvėpiantis filmas Lietuvos kino teatruose startavo šventinį Joninių savaitgalį ir iš karto tapo lyderiu tarp pelningiausių filmų. Žiūrovus „Gatvės šokiai 3D“ pavergė įspūdingomis šokių scenomis, akrobatiniais triukais ir įsimintu garso takeliu. Mūsų šalyje juostą jau pamatė per 25 tūkstančius žiūrovų.

„Gatvės šokiai 3D“ yra pirmasis vaidybinis filmas po Jameso Camerono „Įsikūnijimo“ specialiai nufilmuotas 3D kameromis, o ne konvertuotas iš įprasto dvimačio vaizdo.


Šiame straipsnyje: „Gatvės šokiai 3D“filmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių