Garsiausi Rusijos ekstrasensai atskleidė, kas šiemet laukia žvaigždžių

Vieni garsiausių Rusijos ekstrasensų Mochsenas Noruzi ir Jelena Liuliakova atsakė į žurnalo „StarHit“ klausimus apie tai, kokios staigmenos 2013-aisias metais laukia šou pasaulio atstovų.

-    Kas šiemet laukia Alos Pugačiovos ir Maksimo Galkino? Ar taps primadona promočiute?

Mochsenas Noruzi: Vyriausiojo Alos Pugačiovos anūko planai yra rimti. Aida – ideali antroji pusė Nikitai ir ji tikrai taps jo vaikų motina. Gali būti, jog ji pastos ateinančią žiemą. Beje, šiemet Aidai norėčiau patarti atkreipti dėmesį į karjerą. Jos laukia didelė sėkmė mados industrijoje ir mene.

Maksimas ir Ala – harmoninga pora. Stabilumą griauna tik mintys apie bendrą atžalą. Galiu tik atskleisti, jog jie ieško galimybių susilaukti vaikelio medicininiu keliu, dalyvaujant tretiesiems asmenims. A. Pugačiova turėtų atkreipti dėmesį į cukraus kiekį kraujyje. Ji turėtų daugiau vaikščioti pėsčiomis. Maksimo laukia televizijos prodiuserio krėslas.

Jelena Liuliakova: Nikita ir Aida nebus kartu – jie pernelyg skirtingi. Tačiau jie išsiskirs ne šiemet. Kiek vėliau. Jų bendrų vaikų aš nematau. Tačiau Maksimas Galkinas labai nori vaiko. Sūnaus jis turėtų sulaukti būdamas 40-ies. Tik atžalą jam pagimdys surogatinė motina.

-    Ar ištekės Jelena Vaenga?

Mochsenas Noruzi: Ji gali ištekėti bet kuriuo metu. Aplink ją yra daug vertų dėmesio vyrų, tačiau ji apsimeta, jog jų nepastebi. Ji, kaip ir visada, bus populiari, tačiau šiemet populiarumo banga truputį nuslogs. Iš dalies tai bus dėl sūnaus, o iš dalies ir dėl jos komandos darbo.

Jelena Liuliakova: Šalia Jelenos yra ją mylintis žmogus. Tačiau šiemet nematau su juo santuokos ar šeimyniškų santykių.

- Kuo mus nustebins Filipo Kirkorovo vaikai?

Mochsenas Noruzi: Nustebins ne vaikai, o pats Filipas. Jis išdidžiai pristatys naujus hitus, o jo kūryba taps populiari visame pasaulyje. Tačiau jis neatskleis vaikus jam padovanojusių surogatinių motinų vardų.

Tačiau gali atsiskleisti pačios surogatinės motinos, nors tai tebus minutės efektas. Yra dideli šansai, kad Filipui Kirkorovui gims ir trečias vaikas.

Jelena Liuliakova: Šie metai Filipui bus normalūs. Tiesa, jo gali laukti teismas, o jo vaikų ramybę nuolat trikdys paparacai. Atsiskleis ir jo sūnaus Marčio surogatinė motina.

-    Ar Ksenija Sobčiak paliks Ilją Jašiną dėl Maksimo Vitograno? Galbūt ji emigruos?

Mochsenas Noruzi: Nejaučiu meilės tarp Maksimo ir Ksenijos. Tarp jų net nėra draugystės, o tiesiog susitikimai bendrų pažįstamų draugijoje. Tačiau jų dažni pasirodymai kartu sukels dar ne vieną apkalbų ir skandalų bangą. Ksenijos Sobčiak neapleis aistra politikai. Matau ją tiek gimtojoje Rusijoje, tiek Anglijoje ir Prancūzijoje.

Jelena Liuliakova: Nematau jos gyvenime šeimos ir vaikų. Ji neliks su Ilja. Ksenija palaiko santykius su Maksimu, tačiau jie nėra ilgalaikiai. Ji ir toliau bus politikoje, tačiau netaps reikšminga politine figūra. Ji ir toliau gyvens Rusijoje.

-    Ar bus atrasti vaistai nuo vėžio ir AIDS?

Mochsenas Noruzi: Irane turėtų būti užpatentuoti vaistai nuo AIDS. Šis atradimas apvers pasaulį aukštyn  kojom. Galime tapti stebuklingų išgijimų liudininkais.

Jelena Liuliakova: To nebus. Kalbant apie onkologiją, mokslininkai pasieks neįtikėtinų rezultatų gydant kai kurias sudėtingas ligas.

-    Ar Rusijos atstovų „Eurovizijos“ konkurse laukia sėkmė?

Mochsenas Noruzi: Jaučiu naują energetiką. Atsiras labai graži mergina ilgais plaukais. Jei jai bus suteikta proga atstovauti šaliai, ji pateks tarp penkių geriausių. Tačiau jos kelyje pasitaikys ir daug trukdžių.

Pavyzdžiui, kažkas iš jos konkurentų pasiūlys kyšį.

Jelena Liuliakova: Į „Euroviziją“ vyks nedidelio ūgio mergina šviesiais plaukais. Ji užims trečią ar ketvirtą vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

man

man  portretas
atrodo,kad zvaigzdes ,kaip kabejo danguje taip ir kabes
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių