Gangsteriai iš Partizanų gatvės, sudrebinę Europą

Grįžti į straipsnį

nesvarbu

nesvarbu portretas
daug neteisybės...kas antroi verhatura turėjo asilas...kas kalbėjo nutylditi ir su dabro ką sylde žmogus kaip ir be klausimu.arbuziukai partizanai...(o kas prisimena karmelicki sancivski kai buvo mano laikas pats sau nebutum išgyvenęs jai žmogus nebutum dabar ir geria valgo su prostem kartu padirbo grandine uzsidejo bernas jau)pikta kai rašo kas nematė nežino net kaip sunku buvo tuo bachuru buti...db tokiem kalbėt sedet net...nors prisilos kas sugeba močiute vaiką apgaut neaugebes net nieks tokio neklaus pats prisikalbes...baisu žiūrėti i jaunima su rubliais mašinom galimybėm bet baimes nėra pagarbos atsakomybės...ir pasakė ragas ant visko vaikai be tėvo žmona ant eiles lazda i sikna....ir kaba apie viska...nes baime tik db pamate...aš irgi tik žmogus bet kas antras iš tu negatyvų butu jai nebūtų tuščia vieta o butu žmogum.kas linki metu ilgeaniu tai i cerkvę zvakute sau nes neduok dieve.

nesvarbu

nesvarbu portretas
esme kaip žmogus motina vaikyste prisimena...ne daug kas iš dabartiniu bernu butu 90tuosius pragyvenę aišku db pinigai viska daro bet jai nežinom gal tylim tie žmonės nerašo kaip tu dėl rublių žmona savo su kitu matei bet tyli...nes bijai o i čia rašyt ir vardus išgalvotus piešti kaip pareiškimus lengva...vapse kas linki sroko isgirdes 10 15 pasikabintu bet iš laikraščių apie ciki ir kitus paskaite mieste eina galvas nuleide ir jaunimas tai ne tie kaip juos vadinat...pats jaunas buvau nieko švento...atsiminkit lazdos terbos ir kaleimo neissizadek

Kuku ciki sudmaisi arbuzinei marma

Kuku ciki sudmaisi arbuzinei marma  portretas
Kur jus .bahurai .gal arbuzai jau dragerinei tapo.asila uzdare .juk no veno an kito bega.

ARBUZAI ANT JUSU TOKI SUDA PILA ANT AGUR.IR TADO

ARBUZAI ANT JUSU TOKI SUDA PILA ANT AGUR.IR TADO portretas
........

cukis

cukis portretas
linkiu grazios vaizzduoyes sypuvusioje aplinjoje

Anonimas

Anonimas portretas
TADAS

Asd

Asd portretas
Vel eilini karta kliedesiai, kaskur kaskas nugirsta, pletku lygis, kad ir cikatila augo visai ne partizanuose..

komedija

komedija portretas
Panevėžio apygardos teisme ketvirti metai vyksta 18 pareigūnų teismo procesas dėl kontrabandinių cigarečių, narkotinių medžiagų, reketo ir kt. nusikaltimų...Tai aukso gysla. Ar šis verslas sustojo, kai šis skandalas vyksta? Beje, teko matyti BENT VIENĄ reportažą ir ketvirtus metus vykstančio teismo?:) Per tuos metus nesiteikė apsilankyti joks žiniasklaidos atstovas!:) Jie geriau apie "žvaigždės" viduriuojančią katę rašo ar apie "elito" kelnes naujoje kebabinėje...Kur tie valatkos, jakilaičiai, tapinai ir miliūtės? Šeimininkai neleidžia?:)

Šiaip

Šiaip portretas
Idomų kokią jie europą jau taip sudrebino... Eiliniai kažkokio piarščiko pasivadusių ale mafijos ekspertu kliedesiai....

Idomu butu jei ..

Idomu butu jei ..  portretas
Parasytu su kokiais policijos sulais kentavosi , bent butu idomu. Kai agurkus suseme, Kaune kazkaip dauk i pencija sukruto, is to skyriaus, kuris turejo sodint siuos banditelius.

LT

LT portretas
Kazkoks neadekvaciai mazas nuosprendis. Turbut panasiai gautu bet koks eilinis zmogus, kuris sugalvotu koki kilogramna metamfetamino perparduoti... Kosmosas, kad uz tokio lygio kiekius ir organizacija vargani 14 metu (po kiek iseis dar greiciau)

Gedas ir Raminta

Gedas ir Raminta portretas
Nemanau kad ši knyga bus populiari, informacija apie šiuos Agurkus nėra įdomi ar aktuali.....arba kitaip tariant tai nėra Liaudies Opiumas. Realiai tokią knygą būtų gėda netgi pirkti.

Ji

Ji portretas
Kam dirba zinasklaida.Niekam neidomu tik jies patiems.

truksta zodziu

truksta zodziu portretas
Ar Lietuvoje tik tokios garsenybes ir liko, kad taip reikia jos reklamuoti Gal ir paminklus pradekit statyti,///???

As

As portretas
Jis muštis net nemokejo

Patirtis

Patirtis portretas
Jei jau dievas nedave proto geriau kask žemę, skaldyk malkas, tampyk maisus, bet nelysk i kriminala, nes ilgai teks smirdeti uz grotu...

kaunietis

kaunietis portretas
Valstybės šimtmetis, gal reikėtų daugiau rašinių apie tuos, kurie verti Lietuvos vardo, o ne reklamuoti būtent dabar kažkokį dargį ir jo kūrinėlius apie banditus? Koks to tikslas?

klaipedietiss

klaipedietiss portretas
strp. aiskus, tai reklama knygos...tik apgailetina padetis salyje, jei tikrai tokios pinigines sumos tai jos matomai investuotos i verslus ir musu teisesaugos sistema realiai neveikia ir neoordinuoja takime vmi su policija ir pan. Is tokiu "agurku " ar "pomidoru" ir pan. turetu buti konfoskuoti visi verslai, namai ne tik ju ar artimu giminaiciu, bet ir atlikti tyrimus ir konfoskuoti tolimu giminiu ar ofshoruose esancias leshas....o dabar tiek darbo , tokio valstybes islaidos ir rezultatas prastas. dar matyt ne viena grupuote tures buti isgaudyta, kol musu teisesauga prades dirbti europos lygio. Visu situ kietu vyruku silpniausia vieta -finansiniai srautai, jus "nukapojus" jie tiesiog nebe tokie "kieti tampa"....gaila policijos darbo kuris ne iki galo atliktas kitu instituciju. Pagarba policijai.

tik

tik portretas
1 kom. protingas kiti visi /runkeliu/ir tokio pat asocialo antigramatiskos tepliones su kriminaliniu /prieskoniu/....

pataikė

pataikė portretas
kaip tik banditų kronikos ir trūko valstybės atkūrimo 100 - mečiui...Ar čia jų iniciatyva šitaip įsiamžinti pasisamdžius "metraštininką"?

Anonimas

Anonimas portretas
Jei neduoda uzdirbt vyriskai.Vyrai pasuko rimtesniu keliu.Gyvent tai reikia.Ne siaip bet kaip.Bet pradet nuo milijono.

> Senis

> Senis portretas
Eiktu sau kokie visi susireisksminia,juk cia tik kriminalinis musaras .Jo,morka tai mosado agentai patiese :) o bachurai is partizanu rajono turetu valdyti lietuva tada suduose neskestumia:):):) Dar ir Vilniaus taboro cigonai galetu prisideti prie valstybes valdymo. :)

na reiketu but absoliuciai naiviam

na  reiketu  but  absoliuciai  naiviam portretas
mulkiuj ,kad ytiketum siuo skiedalu ... 20--25 metus mieste veikia gaujos ,gaminancios perparduodancios narkotikus , padirbinejancios pinigus , uz milijardines sumas --kuriuos pazysta visas miestas ,o kaimynai zino net kada jie su maisais isfasuotus narkotikus vezioja po taskus...APIE TAI NEZINO TIK PROKURATURA , TEISEJAI STT, ONTT ir kitos sarages ,[po kuriu sparneliu ir jiems priziurint bei vadovaujant jie ir darbavosi] todel ir darbuojasi ,,,,gangsteriai,,, is Partizanu gatves , ir ,,,Daktarai,, is vilijampoles...

nu nzn

nu nzn portretas
cia vienas minejo, kad laimingesnis butu buves uzbaiges profkes. tai va gerbiamasis....kai kurie linke gyventi bent trumpai kaip liutai nei visa gyvenima kaip tu avineli

Ji

Ji portretas
Kas tas knygas skaito??????

Ji

Ji portretas
Dar knygas redundant,o siubo filmas.

Senis

Senis portretas
Normaliai bahurai kovojo pries sistema. Jei tokie valdytu Lietuva gal ir salis ne skestu suduose. O Morkeviciu nuzude spec. tarnybos del jo paziuru.

Kaunas

Kaunas portretas
Tukstanti kartu sis zmogus butu laimingesnis jei butu baiges ta murininku profke ir dirbes murininku. O dabar ilgi metai kaliuzeje...

kazkas

kazkas portretas
Kazkaip neisivaizduoju kaip pratirtintu mano vidini pasauli tokia knyga

keista

keista portretas
Niekaip nesuprantu, kodel tas susireiksmines zurnalistelis vis kepa knygeles apie nusikaltelius ir tuo didziuojasi, kam to reikia? Ar kas nors skaito tuos opusus?

Pomidoras

Pomidoras portretas
Kokiu durnium reikia būti, kad tikėti tuo, ką tokie žurnalistai rašo...

Galerijos

Daugiau straipsnių