Futbolo žvaigždė O.Kahnas ves Kinijos televizijos realybės šou

Legendinis Vokietijos futbolininkas Oliveris Kahnas ketvirtadienį pradės vesti Kinijos televizijos realybės šou, kuriame bus ieškoma geriausio jaunojo vartininko.

„Karaliaus Kahno“, kuris triskart buvo išrinktas geriausiu pasaulio vartininku, vadovaujamame konkurse dalyvaus grupė 17-24 metų sportininkų, o iš viso bus parodyta dešimt šio šou laidų.

Galiausiai 40 metų O.Kahnas iš šios grupės, kurioje yra ir dvi  merginos, išrinks geriausią vartininką, kuris galės mokytis Vokietijos futbolo asociacijos elitinėje mokykloje ir siekti profesionalaus futbolininko karjeros.

Laikraštis „China Daily“ citavo O.Kahną, kuris sakė, jog šis šou atspindės individualumo ir asmenybės svarbą, tačiau svarbiausia - kaip konkurso dalyviai reaguoja į pralaimėjimą.

Kinijoje futbolas labai mėgstamas, tačiau jos nacionalinė vyrų rinktinė pagal FIFA reitingą teužima 98-ąją vietą, atsilikdama nuo Žaliojo Kyšulio Respublikos ir Islandijos.

O.Kahnas žaidė Vokietijos rinktinėje ir viename geriausių Europos futbolo klubų - Miuncheno „Bayern“. Jis yra laimėjęs daugybę prizų ir apdovanojimų, tarp jų „Auksinį kamuolį“, kai buvo pripažintas geriausiu 2002 m. Pasaulio čempionato žaidėju.


Šiame straipsnyje: Oliveris Kahnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių