„Flamingo“ pristato albumą, kurį dalys nemokamai

Į "MTV Best Baltic Band" apdovanojimą pretenduojanti anykštėnų indie roko grupė "Flamingo" spalio 10 d. vilniečiams pristato koncertinį dvigubą albumą "What Makes You Ease".

Albumas buvo įrašytas ir nufilmuotas praėjusių metų pabaigoje ir nėra parduodamas parduotuvėse - jis nemokamai dalijamas per grupės koncertus. Pakuotėje klausytojai ras koncertinį garso ir vaizdo įrašą. Vaizdo variantas buvo filmuotas su trylika kamerų, o kiekvieną dainą, kurių yra net keturiolika, montavo skirtingas režisierius. Taip grupė pagaliau padėjo tašką pirmąjame savo istorijos puslapyje.

„Aš patenkintas rezultatu, - sakė grupės vokalistas Žilvinas. - Jei būtų atvirkščiai - šio produkto nebūtų buvę. Patys dirbome su garso medžiaga, nors garso režisūroje esam beveik žali. Dirbti buvo smagu, o man asmeniškai ir be galo įdomu. Žinau, kad atidavus medžiagą žmonėms, profesionaliai atliekantiems tokius darbus, rezultatas būtų geresnis. Tik tuomet nebūtų smagu ir įdomu. Dabartinį rezultatą aš vertinu taip - pakankamai geras“.

„Flamingo“ sako, kad albumas nėra tipiškas - tai vieno koncerto įrašas. „Žmonės, norintys išgirsti mūsų muziką, gali atsisiųsti koncertą. Jį galima klausytis kaip albumą. Studijiniam albumui reikia pinigų. Geram studijiniam albumui reikia daug daug pinigų. Kadangi mes jų neturime, toks „live CD", mūsų nuomone, yra puikus būdas parodyti klausytojams ką mes grojam“, - sako grupės vokalistas Žilvinas.

Koncertų metu grupė pristatys ir naująjį narį - gitaristą Genadijų Smertjevą-Geną. Labai simboliška, nes galima sakyti, kad būtent nuo jo ir prasidėjo grupės gyvavimas. Grupė "Flamingo" gimė iš grupės "Memoria", kurios idėjinis vadas ir buvo Gena.

VIETA: muzikos klubas "Tamsta", Subačiaus g. 11 A, Vilnius.

LAIKAS: spalio 10 d. 21 val.

KAINA: 10 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių