Filmo „Išvarymas“ sužavėti siaubo gerbėjai spėlioja, koks bus tęsinio siužetas

  • Teksto dydis:

Internete pasklido gandai, esą puikiai kritikų ir gerbėjų visame pasaulyje sutikto naujojo Jameso Wano siaubo filmo „Išvarymas“ (angl. „Conjuring“) tęsinys jau turi apytikrį siužetą. Teigiama, kad šįsyk paranormalių reiškinių tyrėjų Warrenų pora keliaus į aštuntojo dešimtmečio Angliją.

Lietuvą filmas „Išvarymas“ pasieks rugpjūčio 23-ąją, tačiau ši juosta jau spėjo pelnyti geriausio šios vasaros siaubo filmo vardą ir patekti į visų laikų geriausių siaubo filmo topus. Naujasis filmų „Pjūklas“ ir „Tūnąs tamsoje“ režisieriaus darbas jau surinko per 100 mln. JAV dolerių, tad nenuostabu, jog kino studija jau dabar intriguoja būsimu filmo tęsiniu.

Kitą savaitę Lietuvoje pristatomas filmas „Išvarymas“ sukurtas pagal tikrus faktus. Jame pasakojama paranormalių reiškinių tyrėjų Edo ir Lorraine Warrenų istorija, kuomet sutuoktinių porą 1971-aisiais Rod Ailende į pagalbą pakvietė tamsos jėgų ir neramių sielų kankinama amerikiečių šeima.

Kaip pavyko sužinoti portalui Aintitcool.com, 86-erių Lorraine Warren namuose jau buvo aptartas naujojo filmo scenarijus. Būsimos juostos kūrybinės grupės nariai dėmesį skyrė aštuntojo dešimtmečio istorijai, kurios centre – dvi seserys iš Enfieldo, Anglijos. Jos, kaip manoma, buvo apsėstos. L.Warren pasakojo savo akimis mačiusi vieną iš jų sklandančią ore, o kita sesuo tiesiog išnyko jos akyse. Po 20-ies minučių Lorraine su vyru pastarąją rado įsispraudusią į didelę saugiklių skydinę, tačiau jos kūnas buvo neįtikėtinai ir nenatūraliai iškreiptas. Paranormalių reiškinių tyrėja taip pat tikino, kad šio atvejo metu demonas ne sykį tiesiogiai bendravo su jos vyru. Šią istoriją garbaus amžiaus moteris vadino vienu baisiausių potyrių per visą jos ir velionio vyro karjerą.

Jau pranešta, kad pagrindinius vaidmenis „Išvarymo“ tęsinyje atliks tie patys aktoriai kaip ir netrukus Lietuvos kino teatrus pasieksiančiame filme – Patrickas Wilsonas ir Vera Farmiga. Kol kas nežinoma, ar tęsinio režisieriumi bus Jamesas Wanas, mat jis darbuojasi prie septintojo „Greiti ir įsiutę“ frančizės filmo, tačiau gerbėjai tikisi, kad tęsinio kūrėju taps būtent jis.

Iki šiol paslaptyje laikytą šiurpą keliančią kovą su neapykantos ir pykčio kupinu demonu filme „Išvarymas“ Lietuvos žiūrovai išvys nuo rugpjūčio 23 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių