Filmo „Įsikūnijimas“ žvaigždė neprieštarautų pasididinti krūtis

Mažą krūtinę turinti filmo „Įsikūnijimas“ (Avatar) žvaigždė Zoe Saldana atskleidė, jog pagalvotų apie krūtų didinimo operaciją, jeigu manytų, kad didesnis biustas padarytų ją laimingesne.

Aktorė pripažino, kad krūtys jai atrodo žavios ir ragina visas moteris daryti viską, kad jos atrodytų kuo gražiausiai.

„Nusipirkit papukus... Kartą išgirdau, kad kažkas man taip pasakė ir pagalvojau: “Žinot, esat visiškai teisus. Ačiū jums už tai.„ Mane tai tiesiog pribloškė - kodėl gi ne?“ - sakė ji.

„Tai panašu į pagyvenusį vyrą, kuris, išgyvendamas amžiaus vidurio krizę, gali nusipirkti “Porsche„ ir vaikščioti į pasimatymus kaip 17-metis. Aš galiu sau nusipirkti (krūtis)... ir būti seksualiausia futbolo mamytė“, - pridūrė Z.Saldana.

Ketvirtadienio vakarą kalbėdama Amandos de Cadenet vedamoje JAV televizijos pokalbių laidoje „The Conversation“, Z.Saldana prisipažino, kad jai patinka stebėti gatvėmis vaikštančias nekompleksuotas moteris be liemenėlių.

„Man labai patinka, kai gali demonstruoti (savo krūtis). Nesvarbu, kokios jos būtų plokščios, didelės, nukarusios ar kreivos - tiesiog didžiuotis jomis ir tiesiog jas rodyti. Lipti laiptais aukštyn ir žemyn be liemenėlės ir tiesiog leisti joms karoti. Manau, tai labai seksualu ir suteikia galios“, - aiškino aktorė.


Šiame straipsnyje: Zoe SaldanaĮsikūnijimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

zilvis

zilvis portretas
pas ja ir taip nieko nera tai reiktu butinai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių