Filme „Nesunaikinami“ – veiksmo filmų legendų akistata

Trilerio „Nesunaikinami“ filmavimo aikštelėje pirmą kartą kino istorijoje sutilpo net trys kiečiausios veiksmo filmų legendos – Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris ir Bruce Willisas.

Raumeningų kino žvaigždžių laukiamiausiame vasaros filme yra ir daugiau – Jasonas Stathamas, Mickey Rourke‘as, Dolphas Lundgrenas, Jet Li – ir tai dar ne visi, tačiau tai bus pirmas kartas, kai viename filme susitinka Stallone, Schwarzeneggeris ir Willisas. Iki šiol jie niekada nėra dirbę kartu.

„Juokingiausia, kad aš to norėjau 30 metų, bet arba visi būdavo labai užsiėmę arba versdavo mane laukti kokius 4 metus,- juokėsi šįkart ne tik aktorius, bet ir filmo prodiuseris, režisierius ir scenaristas S. Stallone, - Ir štai pagaliau, kai sulaukėme tokio amžiaus (Stalonei – 64-eri, Schwarzeneggeriui – 63-eji - aut. past.), paklaustas ar norėtų vaidinti mano filme, Arnoldas atsakė: „Tik pasakyk kada. Iškart“. Pamaniau, kad man pasigirdo. Negalėjau patikėti, kad jis pagaliau sutiko!“

Schwarzeneggeris trumpam pakilo iš gubernatoriaus kėdės, o Willisas, dėl vienos scenos filmavimo, vienai dienai atskirdo net iš Turkijos.

Trijulė kartu pasirodo tik vienoje scenoje, tačiau filmavimo metu ji buvo viena pikantiškiausių. Pasirodo, net nuo filmavimo grupės buvo kruopščiai slepiami šios scenos aktorių vardai. „Filmavimo aikštelėje sklandė visokie gandai, visi šnabždėjosi: „Kažkas ateina. Kažkas ateina“, bet niekas nežinojo, kas. - įspūdžiais dalijosi aktorius Terry Crews.

„Kai atsidūrėme aikštelėje – visi siaubingai jaudinosi. Savo kino sąskaitose turime per 100 filmų, tačiau jautėmės, kaip visiški kino naujokai, - pasakojo S. Stalone, - Nei vienas nenorėjo pasirodyti prastai. Tvyrojo didelė įtampa. Tuomet pasakiau: „Darom taip. Aš būsiu Slajus, tu būsi Arnoldas, o tu – Briusas. Tiesiog būkime savimi.“ Taigi, toje scenoje pamatysite ne personažus, o tikruosius mūsų veidus. Scena pavyko puikiai.“

Pasaulinė filmo „Nesunaikinami“ premjera Lietuvoje – jau rugpjūčio 13-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių