Filipo Kirkorovo dukters krikšto tėvu tapo garsus žurnalistas

Filipas Kirkorovas – vėl dėmesio centre. Sekmadienį įvyko garsiojo Rusijos atlikėjo pirmagimės Alos Viktorijos krikštynos.

Beveik penkių mėnesių amžiaus mergaitės krikštatėviai televizijos žurnalistas Andrejus Malachovas ir ilgametė F.Kirkorovo draugė Antonina savo krikšto dukrą pirmąkart išvydo prieš pat krikštynas.

Į F.Kirkorovo namus, esančius pamaskvėje, Andrejus atvyko nešinas rožiniais balionais, dekoruota puokšte gėlių ir dovanomis.

Namuose jau laukė Allos Viktorijos senelis Bedrosas Kirkorovas, teta ir garsusis tėtis Filipas Kirkorovas.

„Kai filmuoji laidas, vaikai miega. Nesiseka tau“, - linksmai nusiteikęs Andrejų pasitiko F.Kirkorovas.

Prieš pristatydamas naujagimę krikšto tėčiui, garsusis atlikėjas aprodė savo namus ir mergaitės žaislus. Panašu, kad Alai Viktorijai krikštatėvis patiko. Mažylė šypsojosi ir krykštavo glostoma A.Malachovo.
Rusijos estrados karaliumi tituluojamas F.Kirkorovas savo dukrai padovanojo dainą, o A.Malachovas – rožinę suknelę, batukus ir ikoną.

Cerkvėje Alos Viktorijos laukė visas Rusijos žvaigždynas. Pasveikinti mažylės atvyko primadona Ala Pugačiova, atlikėja Karolina Kuek (Ani Lorak), šoumenas Maksimas Galkinas, auksinis Rusijos balsas Nikolajus Baskovas, prodiuserė Jana Rudkovskaya ir kiti.

„Ala Viktorija, aš sveikinu tave. Sveikatos linkiu. Tai svarbiausia“, - naujagimę sveikino A.Pugačiova.


Šiame straipsnyje: Filipas Kirkorovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ala

Ala portretas
Neįdomu.

Maksimas

Maksimas portretas
Pozdravliaju.

as

as portretas
saunuolis.....ir dukrele grazi,ir tevas laimingas....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių