Festivalio „Mados infekcija“ vakarėlyje – D.Simachevas

Iki festivalio likus vos kelioms dienoms „Mados infekcija“ paskelbė, kad į festivalį atvyksta vienas garsiausių Rusijos dizainerių Denisas Simačiovas (pristatomas ir kaip Denis Simachev). Tiesa, šį kartą jis nepristatys savo kolekcijos, o debiutuos kaip DJ'us - jis uždarys didžiausią šių metų mados renginį Lietuvoje.

Didžėjaus setą D.Simačiovas sugros kovo 21 d., šeštadienį, uždarame „Mados infekcijos“ renginyje „Nautimus After Party“.

„Denisas yra geras mano draugas ir pakvietus visada mielai atvyksta į Lietuvą. Jo kolekcijos jau du kartus buvo pristatytos „Mados infekcijoje“, o šiemet Denisas atvyksta pagroti festivalio afterpartyje. Jo kūrybą vertina ir garsūs Lietuvos dizaineriai, vieno pristatymo metu Lietuvoje Deniso kurtus drabužius demonstravo ir Juozas Statkevičius“, - sakė „Mados infekcijos“ meno vadovė Sandra Straukaitė.

Sakoma, kad viskas, prie ko prisiliečia D.Simačiovas, tampa mada: marškinėliai su Putinu, kuriuos dėvėjo visi humoro jausmą turintys Rusijos oligarchai; iš jo kurtų sportinių kostiumų neišlenda dainininkas Timoti; avėdama lakuotus aukštakulnius linksminasi kas antra Maskvos vakarėlių „liūtė“. Žmogumi-brandu vadinamas D.Simačiovas, kaip DJ'us grojantis jau keletą metų, apie pirmąsias savo pasirinktas plokšteles juokavo: „Plokšteles rinkausi pagal paveikslėlius - aš juk dizaineris“.

Jis unikalus tuo, kad iš bet kokio renginio sugeba padaryti smagų vakarėlį, kurio svečiai jį su pasimėgavimu suvalgo tarsi saldainį. Taip kartu su bendraminčiais D.Simačiovas sukūrė skirtingus muzikos stilius grojančią DJ'ų kompaniją „Low Budget Family“. Didžėjavimas jiems nėra uždarbis, tai - malonumas. „Low Budget Family“ nariai nėra profesionalai, išskyrus DJ One Dollar, kuris kasmet kuria garso takelius pusei Rusijos mados savaitės pasirodymų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių