F. Kirkorovas atskleidė bendro gyvenimo su A. Pugačiova detales

Ala Pugačiova ir jaunasis jos vyras Maksimas Galkinas neseniai surengė šventinę vakarienę savo užmiesčio pilyje, kurioje dalyvavo patys artimiausi jų šeimos draugai. Vakarienėje dalyvavo ir buvęs artistės sutuoktinis Filipas Kirkorovas, žurnalistas Andrejus Malachovas, Natalija Škuliova, Kira Prošutinskaja, Timuras Rodrigezas ir kiti Rusijos šou pasaulio atstovai.

Prieš daugelį metų primadona sukūrė savo pačios šventę - geltonų gėlių dieną. Artistė surinkdavo geltonus narcizus ir tulpes, o išėjusi į gatvę juos išdalindavo paniurusiems praeiviams. Tokia asmeninė atlikėjos šventė buvo minima kasmet pirmąjį pavasario sekmadienį, skelbia „StarHit“.

Susėdę prie šventiškai papuošto stalo svečiai triskart sušuko: „Pavasarį leidžiu!“. Tuomet A. Pugačiova paskelbė vakaro temą (kasmet ji vis kitokia) - istorijos.

Itin įdomią istoriją susirinkusiems papasakojo garsus artistas Filipas Kirkorovas. Kaip teigė pats artistas, ši istorija nutiko jiems su A. Pugačiova dar gyvenant kartu.

„Kol ji miegojo, aš nuvykau į artimiausią parduotuvę, nupirkau dešimt tūkstančių geltonų rožių ir, padedant mūsų kambarinei, padengiau mylimosios lovą gėlėmis. Nepaprastai įdomiai žiūrėjosi miegančios Alos galva tarp daugybės gėlių. Pasimėgavęs šiuo vaizdu aš tyliai uždariau duris, bet man net nespėjus žengti keletos žingsnių iš kambario nuskambėjo riksmas. Pasirodo, Ala susapnavo, jog mirė. Prabudusi iš košmaro ji norėjo su palengvėjimu atsipūsti, bet aplink save ji išvydo kalnus geltonų gėlių“, - atlikėją citavo žurnalas „StarHit“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasitraukiu iš Kauno dienos

pasitraukiu iš Kauno dienos portretas
Nerasi tokios parduotuvės, kur rastum 200 geltonų rožių, o čia 10 000 vienetų nupirko iš parduotuvės.

vaida

vaida portretas
O gal ir nupirko, juk pasakojimas labai grazus, nesikabinekim prie detaliu

perversijos

perversijos portretas
ir tiek
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių